Autojunan lastaaja Pasilan asemalle

Työpaikat / Autojunan lastaaja Pasilan asemalle

Autojunan lastaaja Pasilan asemalle

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne VR Yhtymä Oy

Etsitkö osa-aikaista työtä? Haluatko työskennellä toiminnallisessa asiakaspalvelutyössä, jossa päivät ovat monipuolisia?

Mitä työnkuvaan kuuluu?

Autojuna-asemalla työskentely pitää sisällään henkilö- ja yritysasiakkaiden ajoneuvojen vastaanottoa ja niiden lastaamista junavaunuihin. Tämän lisäksi työhön kuuluu erilaisia asiakaspalvelutilanteita, joissa mm. opastetaan erilaisissa matkustamiseen tai auton lastaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 06–23 välille ja ne sovitaan etukäteen kolmeksi viikoksi kerrallaan. Työvuoroja on mahdollista sopia tilanteen, tarpeen sekä aikataulujesi mukaan. Työ on sesonkipainotteista, joten toivomme sinun olevan valmis työskentelemään myös lomakausina sekä pyhinä.

Perehdytys

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä tehtävään järjestetään kattava palkallinen perehdytys. Edellytämme sinulta kuitenkin B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Aloitus on sovittavissa nopealla aikataululla ja toivomme sinun olevan valmis sitoutumaan työhön vähintään 2022 elokuun loppuun asti.

Tarjoamme sinulle joustavan ja mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa ympäristössä. Sinulla on myös loistavat edellytykset pitkään työsuhteeseen ja kasvaa yrityksen sisällä myös erilaisiin tehtäviin. Töitä tehdään mukavassa ja tiiviissä työporukassa, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työllistyessäsi työsopimus kirjoitetaan Baronan kanssa.