Projektityöntekijä tulorekisterin täsmäytystehtäviin

Työpaikat / Projektityöntekijä tulorekisterin täsmäytystehtäviin

Projektityöntekijä tulorekisterin täsmäytystehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Raisio Naantali Kaarina Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö

Oleko hakemassa uutta työtä taloushallinnon tehtävien parista? Kiinnostaako sinua projektitehtävä, joka on mahdollista toteuttaa etätyönä? Haemme nyt asiakkaallemme osaajia tulorekisterin täsmäytystyötehtäviin!

Haemme asiakkaallemme Turkuun

projektityöntekijää tulorekisterin täsmäytystehtäviin

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhteen aloitus on mahdollisimman pian ja se kestää arvioidusti n. 3 kuukautta.

Tehtävävaatimukset:

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi tai vastaava) tai olet opiskelemassa alalle. Numerotarkkuutesi ei kärsi paineenalaisena työskennellessäsi ja kykenet toimimaan annettujen ohjeiden mukaisesti. Sitoudut aikatauluihin, olet vastuuntuntoinen ja huolellinen.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta palkkahallinnon, reskontran, kirjanpidon tai muista taloushallinnon tehtävistä. Sinulta löytyy vähintään Excel- perustaidot ja eduksesi katsotaan SAP- osaaminen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi muiden ammattilaisten tukemana. Etätyöskentely on mahdollista perehdytyksen jälkeen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.12.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Tiia Seppä p. 040 717 4919 ja Kati Blinnikka p. 050 370 8435.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?