Myyjä Vääksyn Synsam - liikkeeseen!

Työpaikat / Myyjä Vääksyn Synsam - liikkeeseen!

Myyjä Vääksyn Synsam - liikkeeseen!

Hakuaika päättyy 09.12.2021

Asikkala Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Synsam Group Finland Oy

Haluatko myyjäksi muodin ja näkemisen alalle? Mikäli vastasit kyllä tämä paikka saattaa olla juuri sinulle!

Hei sinä hyvällä asenteella varustautunut myyjä! Oletko seuraava tähtemme huippubrändien maailmassa, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat keskiössä? Oletko koskaan miettinyt haluavasi toimia alalla, jossa yhdistyy muoti, tyyli, terveys ja laatu? Haluatko olla auttamassa ihmisiä antamalla vinkkejä ja ratkaisuja sekä näkemiseen että ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä? Onko sinulle sydämen asia, että asiakas lähtee liikkeestä iloisena ja uudistuneena?

Jos vastasit kyllä, olet todennäköisesti etsimämme henkilö! Haemme nyt palvelualttiita hyvän asenteen omaavia myyjiä Vääksyn Synsam - Liikkeeseen.

Olet hakemamme henkilö, jos inspiroidut ja olet parhaimmillasi muodin, tyylin ja myynnin maailmassa. Olet tähtiainesta ja haluat ylittää odotukset:

• Olet innovatiivinen ja luot positiivista fiilistä ympärilläsi

• Olet tuloshakuinen ja tavoitteellinen

• Olet kilpailuhenkinen ja asetat tavoitteet korkealle

• Näet mahdollisuuksia ja nautit kun asiat tapahtuvat

Olet loistava asiakaspalvelija, etkä ujostele kartoittaa asiakkaan tarpeita tai ehdottaa hänelle rohkeita ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toimit sujuvasti suomeksi ja pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi. Motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Myyjän tehtävässä et tarvitse aikaisempaa kokemusta näkemiseen ja terveyteen liittyvistä asioista. Saat kattavan koulutuksen tarvittaviin aihealueisiin ja lisäksi sinun on mahdollista erikoistua sekä kouluttautua oman kiinnostuksen mukaan syvemminkin!

Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä erittäin osaavan ja mukavan työporukan!

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa esittele itsesi lähettämällä hakemuksesi ja CVn palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian!

Lisätietoa tehtävästä tarvittaessa antaa rekrytoija Jenna Heino, jenna.heino@barona.fi, puh. +358 444918768

Katso myös www.synsam.fi

Vääksy, 17200 Asikkala