Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Porvoo

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Porvoo

Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Porvoo

Hakuaika päättyy 10.12.2021

Porvoo Sipoo Loviisa Mäntsälä Asiakaspalvelu/palvelu Hotelli- ja ravintola-ala

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola. ”People first. Burger first.” on muistutus siitä, miksi me olemme olemassa. Joku voisi sanoa, että ykköspaikalla ei ole tilaa kuin yhdelle kerrallaan, mutta meille lausepari kiteyttää merkittävän asian: asiakkaat ja burgerit ovat tärkeimpiä. Näihin kahteen on panostettava yhtä paljon. Toisin sanoen meidän täytyy palvella asiakkaitamme yhtä tinkimättömän hyvin kuin valmistamme burgerimme, jos haluamme luoda kukoistavan Burgerhood-yhteisön.

Etsimme ravintolatyöntekijöitä Burgerhood-yhteisöön SOCIAL BURGERJOINT-ravintolaan Porvooseen!

Pääset osaksi KUKOISTAVAA Burgerhood-yhteisöä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa.

Työssä pärjää iloinen, ahkera, tiimipelaaja, jolta löyty rempseä asenne ja ilo palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella asenteella. Työtehtäviisi kuuluu kassankäyttö, asiakaspalvelu sekä raaka-aineiden valmistelut. Lisäksi muut päivittäiset puhtaanapito ja siivoustyöt kuuluvat työnkuvaasi.

Edellytämme sinulta ennen töiden aloitusta hygieniapassia ja negatiivista salmonellatodistusta. Ei hätää jos näitä ei vielä löydy takataskusta, kerkeät hyvin hankkimaan ne vielä rekrytointiprosessin aikana. Luemme anniskelupassin eduksesi.

Työt alkaa sopimuksen mukaan, joten kerro meille milloin voisit aloittaa. Tunteja tarjolla keskimäärin 100h/3vko, mutta etsimme myös osa-aikaisia työntekijöitä.

”People first. Burger first.”