Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Kerava

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Kerava

Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Kerava

Hakuaika päättyy 10.12.2021

Kerava Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu The Social Burger Joint Oy

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola. ”People first. Burger first.” on muistutus siitä, miksi me olemme olemassa. Joku voisi sanoa, että ykköspaikalla ei ole tilaa kuin yhdelle kerrallaan, mutta meille lausepari kiteyttää merkittävän asian: asiakkaat ja burgerit ovat tärkeimpiä. Näihin kahteen on panostettava yhtä paljon. Toisin sanoen meidän täytyy palvella asiakkaitamme yhtä tinkimättömän hyvin kuin valmistamme burgerimme, jos haluamme luoda kukoistavan Burgerhood-yhteisön.

Etsimme RAVINTOLATYÖNTEKIJÄÄ Burgerhood-yhteisöön SOCIAL BURGERJOINT-ravintolaan Keravalle!

Koetko omaksesi sanat ILOINEN, AHKERA, TIIMIPELAAJA? Löytyykö sinulta rempseä asenne ja ilo palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella asenteella, hymyillen? Löytyykö sinulta jonkinverran kokemusta keittiötöistä tai ravintola-alalta? Haluatko olla mukana luomassa KUKOISTAVAA Burgerhood-yhteisöä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa?

JOS VASTASIT KYLLÄ edes osaan yllä olevista kysymyksistä HAE MEILLE TÖIHIN!

Työt alkaa heti kun löytyy oikeat BURGERJOINT-tekijät! Tunteja tarjolla 90h/3 viikko, lisänä kattavat henkilöstöedut! Työkielenä suomi ja englanti.

”People first. Burger first.”

Torikatu 1, 04200 Kerava