Ravintolatyöntekijä Hesburger Jumbo

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Hesburger Jumbo

Ravintolatyöntekijä Hesburger Jumbo

Hakuaika päättyy 10.12.2021

Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu HOK-Elanto / Jumbo ravintolamaailma

Tässä tehtävässä pääset käsiksi rivakkaan työskentelyyn ja osaksi energistä työporukkaa. Haemme työntekijöitä sekä kassalle että ruokien valmistuksen pariin. Kassatyöntekijänä tarjoilet Hesburgerin ruokia monipuoliselle asiakaskunnalle ja keittiön puolella pääset kokoamaan hampurilaiset, salaatit ja muut maistuvat herkut. Halutessasi sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään vaihtelevasti molemmilla puolilla.

Haemme nyt RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään Hesburger Jumboon

Nopeatempoinen ravintolaympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä täsmälliseen työskentelyyn myös paineen alla. Aurinkoinen asiakaspalveluasenne sekä palveluhenkisyys ovat työntekijöillemme itsestäänselvyys. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua toimia osana tiimiä.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyy jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta pikaruokamaailmasta, mutta tämä on oiva ponnahduslauta uusille ravintola-alan työstä kiinnostuneille. Työssä tärkeintä on asenne. Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja niitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun saakka. Tunteja on tarjolla keskimäärin 60-90h/3 viikossa sinulle sopivin tunnein kauppakeskuksen kaikkina aukioloaikoina.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!