Tekninen myyjä

Työpaikat / Tekninen myyjä

Tekninen myyjä

Hakuaika päättyy 13.12.2021

Helsinki Espoo Vantaa Tampere Hämeenlinna Lahti Tekniikka Myyntitehtävät Engcon Finland Oy Ab

Oletko vastuusta ja vapaudesta innostuva myyjä, jolla on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työskentelyote? Etsimme asiakkaallemme Engconille teknistä myyjää vastaamaan heidän Etelä-Suomen asiakkaistaan. Vakituinen työsuhde solmitaan Engconin kanssa. Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Teknisenä myyjänä päävastuusi on käydä Engconin Etelä-Suomessa sijaitsevien loppukäyttäjien luona ja kartoittaa heidän tarpeitaan sekä lisätä heidän tietämystään Engconin tuotteista. Asiakaskäyntien ulkopuolella työtä tehdään etänä, joten työ on hyvin joustavaa sijaintisi kannalta. Kyseessä on uusi tehtävä, joten pääset myös itse vaikuttamaan työnkuvaan ja kehittämään toimivia käytäntöjä. Monipuolisen työkuvastasi tekevät lisäksi eri kokoiset asiakkaat ja Engconin laaja tuote- sekä palveluvalikoima.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

• Kokemusta myynnin tehtävistä

• Sujuvaa suomen kielen taitoa

• Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

• Rohkeaa ja toimeen tarttuvaa asennetta myyntityöhön

Toivomme sinulta lisäksi ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työskentelyotetta, ja katsomme eduksesi englannin ja ruotsin kielen taidon sekä aikaisemman teknisen alan kokemuksen.

Engcon tarjoaa sinulle joustavan ja vastuullisen työn yrityksessä, joka on maailman johtava kaivukoneisiin tarkoitettujen kokonaisratkaisujen toimittaja. Tehtävässä pääset työskentelemään laadukkaiden tuotteiden parissa ja kehittämään osaamistasi suuressa ja kansainvälisessä organisaatiossa. Kansainvälisen työyhteisön lisäksi työtäsi on tukemassa Suomessa tiivis neljän hengen tiimi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Sally Tähkälä, p. 044 4915215,  torstaisin kello 15-16.