Luottoanalyytikko

Työpaikat / Luottoanalyytikko

Luottoanalyytikko

Hakuaika päättyy 10.12.2021

Helsinki Vantaa Espoo Pankki/rahoitus/vakuutus

Oletko meidän tulevaisuuden Luottoanalyytikko (asiakaspalveluhenkilö)?

Etsimme nyt tositarkoituksella palvelualtista ja rahoitusalasta kiinnostunutta nuorekasta henkilöä, joka voisi kasvaa Luottoanalyytikoksi asiakkaamme asiantuntevaan ja energiseen tiimiin Helsingin keskustaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa pikimmiten!

Keitä me olemme?

Asiakkaamme suomalainen rahoitusalan yritys, joka on toiminut alalla jo pitkään. Nopean kasvun johdosta vahvistamme asiakkaamme timanttista ja energistä työyhteisöä uudella tiimiläisellä, jolta löytyy kiinnostusta rahoitusalalla työskentelyyn ja ennen kaikkea paloa kehittyä ammatillisesti.

Mistä roolissa on kyse?

Etsimme tiimiläistä, joka olisi valmis oppimaan työssään sekä tätä kautta laajentamaan tehtäväkenttäänsä osaamisen kertyessä. Työskentelet osana palvelutiimiä ja vastuullasi on yhteydenpito asiakkaisiimme sekä puhelimitse että sähköisesti ja reskontran hoito sisältäen mm. erääntyvien laskujen seuraamisen. Osaamisesi kehittyessä vastuullesi kuuluu myös mm. luottokelpoisuuden arvioiminen sekä rahoituspäätösten tekeminen. Tehtävää on mahdollista räätälöidä hieman sinun aiemman osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Ideaaliehdokkaaltamme löytyy tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi) sekä mielenkiintoa työskennellä roolissa, jossa on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti. Etsimme pitkäaikaista kollegaa, minkä takia toivomme sinulta sitoutuneisuutta. Tässä tehtävässä menestyy tekijä, jolta löytyy aiempaa taustaa asiakaspalvelutehtävistä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä ja kokemus esimerkiksi rahoitus- ja taloushallinnon tehtävistä on aina eduksi. Päivittäisessä työssäsi pääset kommunikoimaan suomen lisäksi myös englannin kielellä Toivomme, että olet rohkea, analyyttinen ja huumorintajuinen tyyppi, joka nauttii myös tiimityöskentelystä. Meillä työskennellään yhdessä yhteisten tavoitteiden eteen!

Sinun ei tarvitse olla valmis paketti, kunhan sinulta löytyy motivaatiota ja kykyä oppia. Meille tärkeintä on löytää kollega, joka suhtautuu monenlaisiin työtehtäviin avoimesti, omaa positiivisen asenteen sekä syttyy uuden oppimisesta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Meillä saat tueksesi ammattitaitoisen ja huumorintajuisen työyhteisön, joka ottaa sinut osaksi tiimiä. Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi sekä tuen työsuhteesi aikana. Henkilöstöetuna tarjoamme kattavan työterveyshuollon, lounas- ja liikuntaedun. Lisäksi pääset työskentelemään erinomaiselle paikalle Helsingin keskustaan loistavien kulkuyhteyksien päähän.

Oletko sinä uusi tiimimme jäsen? Hae nyt!

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian - viimeistään 10.12.2021. Aloitamme hakemusten läpikäymisen ja mahdolliset haastattelut jo hakuajalla, mutta ethän pelästy, jos emme ole olleet sinuun vielä yhteyksissä ennen hakuajan päättymistä – joskus prosessit venyvät ja paukkuvat! Pyrimme ilmoittamaan kaikille hakijoille päätöksistä viimeistään viikon 50 aikana. Alkuhaastattelut toteutetaan Baronan toimesta videohaastatteluna, jonka jälkeen prosessi jatkuu mahdollisiin asiakashaastatteluihin asiakasyrityksessä kasvokkain. Prosessissa saatamme hyödyntää loppuvaiheessa myös verkkopohjaisia psykologisia ja kompetenssitenssipohjaisia arviointimenetelmiä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonkiin, p. +358 50 452 1599 tai sini.jonk(at)barona.fi.