Ohjelmistorobotiikan kehittäjä

Työpaikat / Ohjelmistorobotiikan kehittäjä

Ohjelmistorobotiikan kehittäjä

Hakuaika päättyy 09.12.2021

Helsinki IT/tietoliikenne Pankki/rahoitus/vakuutus Barona IT Oy

Haluatko päästä näkemään kätesi jäljet Suomen vetovoimaisimman finanssialan toimijan prosesseissa, ollen osana automaation edelläkävijätiimiä?

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Tribedo vauhdittaa OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme automaatiosta innostuvaa Developeria OP:n Prosessiautomaatio - yksikköön Helsinkiin.

Prosessiautomaatio- yksikkö ratkaisee OP Ryhmän eri liiketoimintojen automaatiotarpeita esimerkiksi ohjelmistorobotiikan, prosessimoottorin ja työpöytäautomaation avulla. Toimimme läheisessä yhteistyössä niin liiketoimintojen, teknisten asiantuntijoiden kuin esimerkiksi OP:n tekoälykehittäjien kanssa.

Developerina vastaat ohjelmistorobotiikka ratkaisujen teknisestä ylläpidosta ja kehityksestä. Osallistut myös robotiikkaan liittyvän dokumentaation ylläpitoon sekä toimintamallien kehittämiseen. Teet töitä tiiviisti noin 10 hengen ydintiimin kanssa. Toimit lisäksi läheisessä vuorovaikutuksessa automaatioratkaisuja hyödyntävien liiketoimintayksiköiden kanssa. Lisäksi tukenasi on koko Prosessiautomaatio -yksikön väki.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittäviä tietoteknisiä valmiuksia, sekä aiempaa kokemusta ohjelmistorobotiikan kehitys- ja/tai ylläpitotehtävistä. Aiempi kokemus BluePrism työkalun käytöstä on eduksesi.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen, ja erinomaiset puitteet työskentelylle. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työllistyt Tribedo Oy:n kautta, tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus ja tarkistetaan myös luottotiedot.

Edistämme rekrytointiprosessia haastatteluiden osalta jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2021.

Lisätietoa tehtävästä antaa Mikko Laine, mikko.laine@barona.fi, tai soittamalla ark. klo 9-13 numerosta 043 824 4189.