Vuoropäällikkö Wanha Mestari Salo

Työpaikat / Vuoropäällikkö Wanha Mestari Salo

Vuoropäällikkö Wanha Mestari Salo

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Salo Turku Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Wanha Mestari -ravintolassa paikkakunnan parhaat ammattilaiset,?vanhat mestarit,?saavat ansaitsemansa arvostuksen.?Wanha?Mestari -ravintoloissa?tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Nyt kaipaamme ravintolan sieluksi ja tunnelman luojaksi VUOROPÄÄLLIKKÖÄ!

Työn sisältö

Wanhan Mestarin vuoropäällikkönä toimit anniskeluravintolan monipuolisissa tehtävissä: vastaat anniskelusta ja huolehdit baarin toiminnasta sekä asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä. Vastaat vuorossasi ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään. . Olet ravintolapäällikön oikea käsi, osallistut aktiivisesti henkilöstöjohtamiseen ja sinusta huokuu myynnillinen asenne.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen. Onhan sinulla myös hygienia- sekä anniskelupassi taskussa?

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme vastuullisen roolin yhdessä Suomen merkittävimpiin kuuluvan ravintola-alan toimijan palveluksessa. Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet ja pidämme huolta työntekijöistämme. Vuoropäällikön paikka on kokoaikainen 112,5h/3vko. Työajat sijoittuvat 09:00-01:00 (03:00) välille. Saat käyttöösi myös Restellin mahtavat henkilökuntaedut. Palkkaus on MaRa TES mukaan tai voit jättää hakemuksen yhteydessä myös palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi pikimmiten. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel