Tarjoilija Wanha Mestari Salo

Työpaikat / Tarjoilija Wanha Mestari Salo

Tarjoilija Wanha Mestari Salo

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Salo Turku Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Oletko aurinkoisella asenteella varusteltu baaripuolen osaaja? Onko sinulla kyky tartuttaa hymysi ja iloisuutesi ihmisiin ympärilläsi? Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Mikäli vastasit kyllä, me tahdomme kuulla sinusta heti! Nyt kaipaamme Wanha Mestariin Saloon TARJOILIJAA.

Työn sisältö

Wanhan Mestarin tarjoilijana toimit anniskeluravintolan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä. Huolehdit baarin/salin asiakkaiden yleisestä viihtyvyydestä: Tarjoilet niin juomia kuin maistuvia pubiruokiakin. Kykenet hoitamaan itsenäisesti ravintolan rutiinit, avaamisesta sulkemiseen – toki perehdytämme tehtävään.

Menestyksen avaimet

Asiakaspalveluhenkisyys, huumorintaju sekä reipas töihin tarttuva toimintatyylisi ovat tässä työssä tärkeimpiä ominaisuuksiasi. Osaamisesi pohjana on alan koulutus tai vastaavista tehtävistä kartutettu kokemus, jota maustaa hyvä tilannetaju sekä sopiva pilke silmäkulmassa. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen. Onhan sinulla myös hygienia -sekä anniskelupassi taskussa?

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa ja mutkattomassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ on vakituinen ja tunteja on tarjolla 90h/3vko. Työajat sijoittuvat 09:00-01:00 (03:00) välille. Saat käyttöösi myös Restellin mahtavat henkilökuntaedut. Palkkaus on MaRa TES mukaan.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat tulla osaksi tätä mahtavaa tiimiä, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi pikimmiten. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel