Mekaaninen asentaja kokoonpanoon Järvenpäähän

Työpaikat / Mekaaninen asentaja kokoonpanoon Järvenpäähän

Mekaaninen asentaja kokoonpanoon Järvenpäähän

Hakuaika päättyy 08.12.2021

Järvenpää Kerava Tuusula Nurmijärvi Pornainen Hyvinkää Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän mekaanisia asentajia ja kokoonpanijoita räätälöitävien trukkien valmistukseen.

Tehtävään soveltuu hyvin teknisen alan perustutkinnon suorittanut asentaja, jolla on aiempaa kokemusta teollisen valmistuksen parista, mutta hae rohkeasti myös koulutuksellasi, sillä paikkoja on aloitteleville ja kokeneemmille asentajille. Mekaanisten kuvien lukutaito on eduksi tehtävässä. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Paikkaa voit hakea rohkeasti, olet sitten mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaava asentaja tai vähemmän kokenut. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata osaamisen mukaan. Lisäksi sinulle tarjotaan kattava perehdytys työhön ja turvallisiin työskentelytapoihin.

Töitä tehdään 2- ja 3-vuorossa erittäin siisteissä ja moderneissa tehdasolosuhteissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen alansa johtavassa teollisuusalan yrityksessä, sekä kehittymismahdollisuuksia trukkien asennustehtävien parissa. Työssäsi pääset myös osaksi työnkiertoa ja työskentelemään vaihtelevilla työpisteillä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi