Ravintolatyöntekijä työmaaruokalaan

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä työmaaruokalaan

Ravintolatyöntekijä työmaaruokalaan

Hakuaika päättyy 08.12.2021

Pori Harjavalta Hotelli- ja ravintola-ala Barona HoReCa Oy

Oletko toiminut asiakaspalvelutehtävissä ja saatat omata hieman kokemusta ravintola-alaltakin? Etsimme nyt työmaaruokala Piikun keittiöön Harjavaltaan ravintolatyöntekijää keikkaluontoiseen työsuhteeseen.

Työmaaruokala Piikun keittiö sijaitsee Harjavallan suurteollisuuspuistossa ja tarjoilee maukasta kotiruokaa alueella työskenteleville. Ravintolatyöntekijänä pääset toimimaan kassalla, annostelemaan ruoka-annoksia, tekemään astiahuoltoa sekä kokemuksen karttuessa voit avustaa myös keittiön puolella.

Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, sinut perehdytetään paikan päällä. Toivomme sinun kuitenkin olevan alasta kiinnostunut ja valmis oppimaan. Asiakaspalveluasenne ja huumorintajusi ovat valttikorttejasi, joilla pärjäät tässä työssä pitkälle! Lounasaikaan ruokala täyttyy nälkäisistä asiakkaista, joten kiireeltä ei voi välttyä. Siksi toivomme sinun omaavan hyvän paineensietokyvyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika sijoittuu arkeen ruokalan aukioloaikojen puitteisiin.

Onhan sinulla hygieniapassi. Työssä vaaditaan lisäksi salmonellatodistusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Mikäli jokin jäi askarruttamaan, voit soittaa Baronan Meiju Ilanderille toimistoaikoina maanantaista torstaihin numeroon 050 5056687.