Keräilijä ruoan verkkokauppaan

Työpaikat / Keräilijä ruoan verkkokauppaan

Keräilijä ruoan verkkokauppaan

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Logistiikka/kuljetus/liikenne Vähittäis- ja tukkukauppa

Oletko ripeä ja ketterä liikkeissäsi? Kiinnostaisiko kaupan alan työtehtävät päivittäistavarakaupassa?

Etsimme keräilijöitä ruoan verkkokaupan tilausten käsittelyyn Helsingissä. Tässä työssä käsittelet asiakkaiden verkkokaupan kautta tekemiä tilauksia ruokakaupassa, ja keräilet ne valmiiksi asiakkaille noutopisteeseen, tai odottamaan kotiinkuljetusta. Keräilytehtävien lisäksi työhön kuuluu päivittäin myös hyllyjen täyttäminen päivittäistavarapuolella. Nämä työtehtävät vaativat reipasta otetta tekemiseen ja vastuunottoa omasta työstä. Kaupassa kun työskennellään, tulee olla myös valmiudet ystävälliseen asiakaspalveluun.

Tässä tehtävässä ei tarvitse istua paikoillaan. Olet etsimämme henkilö, jos olet ripeä liikkeissäsi, ja haastat itseäsi aina parempiin suorituksiin. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa, työvuoroja voi olla myös muihin kaupan aukioloaikoihin. Paikkoja on haussa useita ja toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Keräilytyötä on halutessaan mahdollista tehdä useammassa kuin yhdessä myymälässä kulkuyhteydet huomioiden.

Palkkaus tehtäviin kaupan alan TES:n mukaan + bonus.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!