Varastotyöntekijä Bama Fresh Cuts Oy:lle elintarviketeollisuuteen

Työpaikat / Varastotyöntekijä Bama Fresh Cuts Oy:lle elintarviketeollisuuteen

Varastotyöntekijä Bama Fresh Cuts Oy:lle elintarviketeollisuuteen

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Espoo Helsinki Kirkkonummi Vantaa Lohja Nurmijärvi Elintarviketeollisuus Logistiikka/kuljetus/liikenne Teollisuus/tuotanto Bama Fresh Cuts Oy

Kiinnostaisiko sinua mahdollisuus olla mukana tekemässä hyvää vihreillä valinnoilla? Etsitkö itsellesi pidempiaikaista työpaikkaa? Pohjoismaiden johtavassa hedelmä- ja vihannes-, kasvipohjaisten ja tuoreiden valmiiden elintarvikkeiden valmistajalla Bama Fresh Cutsilla? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

Nyt sinulla olisi tilaisuus työllistyä pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa on mahdollisuus vakinaistamiseen tulevaisuudessa.

Bama Fresh Cuts tarjoaa ruoka- ja ruokapalvelua Suomessa valmiilla salaatti- ja ateriaratkaisuilla. Tuotantolaitos sijaitsee Espoossa.

BAMA on osa BAMA Gruppen AS -konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava hedelmä- ja vihannesyritys, jonka Christian Matthiesen perusti Norjaan vuonna 1886. Hän toi ensimmäisenä banaaneja Skandinaviaan vuonna 1905. Nykyään BAMA Gruppen AS on maailmanlaajuinen tuontituote. sekä hedelmien, vihannesten, jalostettujen tuoretuotteiden ja kukkien tukkumyynti. Koko konsernissa olemme vahvasti sitoutuneet eettiseen kauppaan, ilmastoon ja ympäristöön, työolojen parantamiseen ja kehittämiseen toimintamaissamme sekä lisäämään liikuntaa ja lisäämään hedelmien ja vihannesten saantia väestössä

Etsimme varastotyöntekijää tuotannon raaka-ainevarastoon ja tavaran vastaanottoon sekä valmistuotekeräilyyn. Työnkuvaasi kuuluu mm. tavaran vastaanotto, raaka-aineiden lajittelu eri osastojen välillä ja raaka-ainevarastojen jatkuva ylläpito. Käytät työssäsi sujuvasti sähköpostia ja teet soittoja myös kuljettajille. Näin ollen asiakaspalveluhenkisyydestä ei ole haittaa. Työssä apunasi on mm. lavansiirtovaunut.

Työ on raskasta fyysisesti, joten toivottavasti viihdyt ruumiillisen työn parissa hyvin. Hikoilla ei tarvitse, koska työskentelyolosuhteet ovat viileät (+4C) ja varusteet myös sen mukaiset. Työaika on 37,5h viikossa ma-la klo 6-22 välillä ja palkkaa saat elintarvikealan TES:n mukaisesti.

Tätä työtehtävää varten tarvitset:

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • 18 vuoden ikää
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Oma-aloitteisuutta, ripeyttä ja reipasta asennetta sekä osaat ennakoida ja olet tarkka.
  • Valmiutta vuorotyöhön (aamu- ja iltavuorot)
  • Hygieniapassi

Tämä on plussaa:

  • Aikaisempi kokemus varastotyöstä

Tarjoamme työympäristön, jossa intohimo- ja kehitys ohjaa toimintaa. Täällä myös kestävän kehityksen työ kulkee vihreänä lankana koko yrityksen toiminnassa.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Mikäli innostuit mahdollisuudesta, niin toivottavasti jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme rekrytointiprosessin heti. Joten, raapustathan hakemuksesi jo tänään CV:n kera.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.