Asiakkuuspäällikkö B2B-myyntiin Isku Interior Oy:lle pääkaupunkiseudulle

Työpaikat / Asiakkuuspäällikkö B2B-myyntiin Isku Interior Oy:lle pääkaupunkiseudulle

Asiakkuuspäällikkö B2B-myyntiin Isku Interior Oy:lle pääkaupunkiseudulle

Hakuaika päättyy 15.12.2021

Helsinki Espoo Vantaa Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Isku Interior Oy

Etsitkö myynnin tehtävää, jossa pääset tarjoamaan asiakkaillesi tunnetun sekä arvostetun kotimaisen brändin huipputuotteita ja palveluita? Haluatko työskennellä kehittyvässä organisaatiossa, jossa pääset tuottamaan asiakkaiden kanssa ratkaisuja viihtyisän työympäristön rakentamiseen? Jos vastasit kyllä, niin tässä voi olla tuleva paikkasi!

Haemme nyt asiakkaallemme Isku Interiorille asiakkuuspäälliköitä vastaamaan sekä yritysasiakkaiden, että julkishallinnon asiakkaiden asiakashankinnasta sekä asiakkuuksien hoitamisesta.

Asiakkuuspäällikkönä tulet hoitamaan sekä rakentamaan uusia sekä olemassa olevia asiakassuhteita pääkaupunkiseudulla. Asiakassalkkusi voi koostua yritysasiakkaista tai kunnista ja kaupungeista. Merkittävässä osassa tehtävää on uusien asiakasmahdollisuuksien etsiminen sekä aktiivinen työskentely asiakkaidemme kanssa. Roolisi rakentuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan! Etenkin julkishallinnon asiakkuuksissa kokemus kilpailutuksista on hyödyksi. Haemme ennen kaikkea hyviä yritysmyynnin lainalaisuudet tuntevia tyyppejä, asenne ratkaisee.

Tehtävässä olet mukana laatimassa asiakkaillesi uuden ajan työskentely- ja oppimisympäristöjä sekä sisustus- ja kalusteratkaisuja erityyppisiin tiloihin eri toimialoille. Asiakkuuspäällikkönä vastaat projektin onnistumisesta ja sinun apunasi ovat Iskun myyntiorganisaation tukipalvelut sekä sisustussuunnittelijat. Toimit tehtävässä osana myyntitiimiä ja vastaat osaltasi myynnistä pääkaupunkiseudun alueella.

Toivomme Sinulta

  • aktiivisuutta ja energiaa tehdä työtä pitkäjänteisesti asiakkaidemme eteen

  • kykyä verkostoitua ja luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita

  • näkemystä yritysmyynnissä menestymisen edellytyksistä

  • kykyä sitoutua Iskun arvoihin: inspiroiva, suomalainen, kuunteleva ja uudistuva.

Persoonana olet taitava suhteiden rakentaja ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja tavoitteiden saavuttaminen motivoi sinua. Työkielenä on pääosin suomi, mutta tarvitset asiakasrajapinnassa myös englannin kielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle

  • mahdollisuuden kehittyä yhdessä perinteisen ja kotimaisen yrityksen kanssa

  • laajan ja laadukkaan valikoiman alan huipputuotteita sekä palveluita myyntisalkkuusi

  • tunnetun ja arvostetun kotimaisen brändin sekä tukiverkoston alan huippuosaajia

  • mahdollisuuden kasvattaa ansioitasi hyvillä myyntituloksilla

Tehtävässä on kiinteä peruspalkka sekä työn onnistumiseen sidottu provisiomalli. Teet tulosta siellä missä asiakkaasi ovat, mutta työpisteesi löytyy Helsingin keskustasta tai Kauppakeskus Viisarista Vantaalta. Työskentelemme osittain myös etänä.

Työtehtävä edellyttää aktiivista asiakkaiden tapaamista, jonka vuoksi oman auton käyttäminen helpottaa arkeasi. Työsuhde on vakituinen ja aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko, onko tässä työurasi seuraava askel? Hae tehtävää rohkeasti jo tänään oheisen linkin kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Nina Jyllikoski Baronalta.