Pyöräkoneen kuljettaja

Työpaikat / Pyöräkoneen kuljettaja

Pyöräkoneen kuljettaja

Hakuaika päättyy 19.12.2021

Outokumpu Kaavi Heinävesi Kuopio Joensuu Logistiikka/kuljetus/liikenne Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto

Haemme asiakkaallemme Outokumpuun PYÖRÄKONEENKULJETTAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävänäsi on pyöräkuormaajan ja vetomestarin kuljettaminen. Pyöräkuormajan avulla tulet purkamaan kontteja junasta vetomestariin, huolehtia kontin täyttämisestä sekä lastauksesta takaisin junaan. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja isojen koneiden käytön hallintaa.

Sinulta toivotaan aiempaa kokemusta vastaavien koneiden, trukkien tai traktoreiden käytöstä. Työhön perehdytetään. Sinulta löytyy joustomahdollisuutta työaikojen suhteen, kiireaikoina paiskitaan pitkää päivää, kun taas toisena hetkenä työpäivän mitta voi lyhentyä akuutistikin.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: Pääsääntöisesti 06-14, mutta työpäivän mitta voi vaihdella. Käytössä 4kk tasoitusjakso. Hakijalla oltava 2-vuorotyövalmius. Mahdollisuus satunnaisiin viikonloppuvuoroihin.

Palkkaus: Infra-alan TES, 14,81€/h

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti joulukuun aikana.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi