Testausinsinööri

Työpaikat / Testausinsinööri

Testausinsinööri

Hakuaika päättyy 13.12.2021

Espoo Helsinki Vantaa Teollisuus/tuotanto Tekniikka

Etsimme asiakasyrityksellemme laatutietoista testausinsinööriä Espooseen monipuolisiin ja haastaviin elektronisten RFID-mittauslaitteiden testaus- ja kalibrointitehtäviin.

Työssäsi toimit osana valmistustiimiä huippumodernien RFID-mittauslaitteiden testaus-, tehdaskalibrointi- ja laadunvarmistustehtävissä. Teet lopputuotteiden testausta, tulosdatan analysointia sekä aktiivista laadunvarmistusta: kaikki tekemisesi kytkeytyy asiakkaan kokeman kokonaislaadun ymmärtämiseen, varmistamiseen ja parantamiseen. Osaat kyseenalaistaa turhan, pyrkiä eroon hukasta ja ymmärrät miten tuotannon laatua ja vaatimustenmukaisuutta mitataan niin, että ohjaus ja korjaavat toimenpiteet tapahtuvat ennen hävikin syntymistä.

Työkokemuksen karttuessa tehtävät ja vastuualueet monipuolistuvat, esimerkiksi systeemitason laatuasioiden kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun, toistuvien virheiden estämiseen ja dokumentaatioon kuten työohjeiden ja prosessikuvausten päivittämiseen.

Pääset itse vaikuttamaan päivittäiseen tekemiseen sekä työjärjestykseesi. Vaadimme sujuvaa käytännöntason englannin kielen taitoa. Aikaisempi laatujärjestelmätuntemus käytännön toiminnan tasolla katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset ja haastavat tehtävät RFID-tuotteiden parissa
  • liukuvat työajat päivävuorossa
  • pitkäaikaisen työn vakaassa yrityksessä

Toivomme sinulta:

  • kokemusta teollisuuden testaus- tai tuotantoympäristöstä
  • perustyökalujen käyttötaitoa ja hands on -osaamista
  • laatutietoista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Vakituinen työsuhde solmitaan aluksi työntekijän sekä Barona Teollisuus Oy:n välille, mutta rekrytoituminen asiakasyritykseen on mahdollista tulevaisuudessa. Baronan työntekijänä saat käyttöösi monipuoliset ja vaihtuvat edut esimerkiksi kuntosaleille ja yhteistyökumppaneidemme verkkokauppoihin. Työtä tehdään joustavassa päivävuorossa 37,5h/vko. Työt alkavat sovitusti.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan heti. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Tommi Puustinen, 0504548948 tommi.puustinen@barona.fi