Asentaja ALLU Finland Oy:lle

Työpaikat / Asentaja ALLU Finland Oy:lle

Asentaja ALLU Finland Oy:lle

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Lahti Asennus/huolto Allu Finland Oy

Etsimme ALLU Finland Oy:lle huippuasenteen omaavaa henkilöä kokoonpano-, käyttöönotto ja huoltotehtäviin. Päätehtäväsi on ALLU projektilaitteiden kokoonpano ja testaus tehtaallamme Pennalassa, lisäksi tehtäviin kuuluu laitteiden käyttöönotto- ja huoltotehtävät asiakkaillamme ympäri maailmaa.

Työkenttäsi tulee olemaan monipuolinen koostuen tuotannon tilanteen mukaan vaihdellen tehtaalla tehtävien yksilöllisten projektitoimituksien asennus- ja testaustehtävistä, maailmalla tapahtuviin käyttöönoton ja huollon tehtäviin.

Toivomme sinulta joustavaa asennetta osallistua monipuolisesti eri projekteihin tuotannon tilanteen mukaan. Lisäksi aktiivinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä halu kehittää omaa osaamista auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tarjoamme sinulle tueksi asiantuntevat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa selvitätte yhdessä eteen tulevat haasteet.

Tehtävässä pärjätäksesi odotamme sinulta seuraavaa:

  • Vahvaa kokemusta mekaanisesta asennustyöstä
  • Yleistä kertynyttä teknistä tietämystä (työstä tai opiskeluista)
  • Piirustuksenlukutaitoa
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Valmius työskennellä itsenäisesti, sekä kyky reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • Sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Valmius ja kiinnostus työskennellä ulkomailla
  • Oikeaa asennetta kohdata haasteita ja tahtoa oppia uutta

Taustasi voi siis olla monenlainen, pääasiassa, että omaat vahvaa mekaanista asennuskokemusta. Lisäksi ehdottomaksi eduksi katsomme osaamisen sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmien parista.

Työpaikkasi sijaitsee ALLUn pääkonttorilla Orimattilan Pennalassa. Lisämausteen työarkeen tuovat satunnaiset projektitoimitusten käyttöönottoihin liittyvät reissutyöt. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat soveltuvan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.

ALLUlla viihdytään ja tehdään pitkiä työuria, työntekijöiden hyvinvointiin panostamista ja yrityksen tarjoamia henkilöstöetuja unohtamatta. Tärkeimpänä tarjolla on kuitenkin laaja-alainen tehtäväkenttä, jossa pääset haastamaan osaamistasi ja mukaan mielenkiintoisiin projekteihin myös tien päällä. Perustyöarjen ja vapaa-ajan yhteensovittamista helpottaa kuitenkin joustava päivätyö hyvällä sijainnilla Pennalassa. Panostamme perehdytykseen, työympäristöön, työvälineisiin sekä työturvallisuuteen ja haluamme, että viihdyt meillä pitkään!

Käy jättämässä heti hakemus rekrytointijärjestelmän kautta, tai soita ja kysy lisää halutessasi rekrytoinnista vastaavalta Baronan yhteyshenkilöltä: Lassi, puh. 0407747534 (ma-to klo 9-10). Liitäthän hakemuksen liitteeksi CV:si/tai kerrot muutoin osaamisestasi sekä tietenkin palkkatoiveesi. Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, hakemuksia aletaan käsitellä jo hakuajan aikana!

Jokimäentie 1, 16320 Lahti