Tekstiilinkäsittelijä

Työpaikat / Tekstiilinkäsittelijä

Tekstiilinkäsittelijä

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Hei sinä oman elämäsi vaateasiantuntija! Oletko nopea ja näppärä käsistäsi? Nautitko siitä, kun onnistut suorittamaan rutiininomaisen tehtävän aiempaa tehokkaammin?

Vantaan ja Tuusulan rajalle haetaan nyt reipasta varasto- ja tuotantotyöntekijää tekstiilien pariin! Työpaikalle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Työn tarkoituksena on huolehtia ja käsitellä asiakasyrityksien vuokratyövaatteita kuin kukkaa kämmenellä.

Perustyöpäivään voi vaikka sisältyä seuraavia tehtäviä: tavaran vastaanottoa, lajittelua, huoltoa, ja varaston ylläpitoa. Kaikki tämä tapahtuu tiiviissä ja iloisessa tiimissä, johon on helppo päästä sisälle. Työssä on mahdollista päästä myös vaatehuollon pariin, kuten korjausompelemaan vaatteita.

Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta, sillä työpaikka haluaa tarjota laajan perehdytyksen työtehtäviin. Plussaa saat aktiivisesta otteesta ja oppimishalusta, jotta pystyt kehittymään työssäsi jatkuvasti. Tärkeimpänä pidämme kuitenkin positiivista ja reipasta asennetta, hyvistä tyypeistä pidämme mielellämme tiukasti kiinni ja pitkään!

Töitä tehdään 8 tunnin työvuoroissa pääasiassa arkisin klo 06–22 välillä, eli viikonloput voit viettää miten haluat. Työsuhde on aluksi määräaikainen puolen vuoden ajan, mutta hyvin tehtävässä pärjäävällä työntekijällä on loistava mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Ei kannata jäädä aikailemaan tai pohtimaan, vaan tarttua toimeen heti! Työssä on mahdollista aloittaa hyvinkin nopealla aikataululla, ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Hae siis paikkaa N – Y – T!