Tarjoilija ravintola Deliberiin

Työpaikat / Tarjoilija ravintola Deliberiin

Tarjoilija ravintola Deliberiin

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Espoo Hotelli- ja ravintola-ala Mosse Invest Oy

Deliberi Iso Omenassa ja Tapiolassa toimivat niin kahviloina kuin illallisravintolana kauppakeskuksen ja lähialueiden asiakkaille. Deliberit on tunnettu sen laadukkaasta ruuastaan, kuin myös loistavasta asiakaspalvelusta. Voit pistäytyä hetkeksi tai viettää iltaa ystävien kanssa.

Olisiko sinusta uusi lisäys Deliberin remmiin. Työssäsi pääsisit näköalapaikalle uuden ajan ravintola konseptiin, jossa ravintola ja kahvila kulkevat sopusoinnussa. Pääsisit harjaannuttamaan taitojasi baristana ja osaisit ehdottaa juomalle sopivaa syötävää seuraksi, tai toisin päin. TARJOILIJANA loisit asiakkaillemme unohtumattomia palvelukohtaamisia ja jäisit heille mieleen aurinkoisena persoonana. Ravintola palvelee asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja ammattitaidolla, joten olisihan sinulla jo hygieniapassi sekä salmonellatodistus hankittuna tai olet valmis hankkimaan ne.

Töitä olisi alkuun molemmissa (Tapiolassa ja Iso Omenassa) toimipaikoissa, mutta vuoden vaihteen jälkeen toimipisteenäsi toimisi Iso Omena. Ravintolat on auki kauppakeskuksen aukiolojen mukaan. Deliberi-perheessä on mahdollista kasvaa omien talenttien mukaan ja perheyrityksellä on jo vakaa jalansija pääkaupunkiseudun ravintolamaailmassa.

Laitathan siis hakemusta tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä!

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut heti. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Kauppakeskus Iso-Omena, 02230 Espoo