Asiakasneuvoja joulunsesonkiapuun

Työpaikat / Asiakasneuvoja joulunsesonkiapuun

Asiakasneuvoja joulunsesonkiapuun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu

Etsitkö joulun alle joustavaa projektityötä, jossa voit itse vaikuttaa vuoroihin sekä sinulla on mahdollisuus päästä tienaamaan pyhien aikana lisärahaa? Tarjoamme huikean mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja joustavaa työyhteisöä, jonne sinä olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Työt tehtävässä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhteen arvioitu kesto on aluksi noin 5-6 viikkoa. Ole nopea, sillä haku on vain hetken auki!

Etsimme nyt asiakkaallemme vahvistusta heidän chat- ja sähköpostiasiakaspalvelutiimiinsä Helsingin ydinkeskustaan. Perehdytysjakson jälkeen työn tekeminen etänä on mahdollista Suomen rajojen sisäpuolella. Haemme tehtävään niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia työntekijöitä.

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Työtehtäviin kuuluvat erilaisten asiakaspalvelutilanteiden hoitaminen sähköpostitse sekä chatissa. Työssä vastaat asiakkailta tuleviin kyselyihin ja pyrit löytämään heille parhaan mahdollisen ratkaisun. Arvostamme nopeaa reagointikykyä ja tehokasta työskentelyotetta jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa. Työtä tehdään kirjallisesti suomen ja englannin kielellä.

Minkälaista henkilöä etsimme?

Olemme huomanneet, että tehtävässä pärjää parhaiten henkilöt, joilla on asiakaslähtöinen mind-set ja halu tuottaa asiakkaalle hyvä asiakaskokemus. Työn tapahtuessa sähköisissä kanavissa, korostuu kirjallisen viestinnän taidot sekä kyky saada asiakkaalle sellainen olo, että hänen asiansa on tullut huomioiduksi. Työ on päätetyöskentelyä, jossa tärkein työkalusi on tietokone ja sitä kautta erilaiset järjestelmät. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että sinulta luonnistuu multitasking sekä opit nopeasti uudet ohjelmat ja toimintamallit. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka on tarkka, huolellinen ja näidenkin lisäksi pystyy ripeästi hoitamaan asioita eteenpäin – laatua kuitenkaan unohtamatta.

Työpäivät sijoittuvat arkipäiviin sekä viikonloppuihin klo 8–22 välillä (liukuma), mitä parasta pääset itse vaikuttamaan vuorojen sijoitteluun oman aikataulusi mukaan. Palkkaus tehtävässä on HPL työehtosopimuksen mukainen ja työsuhde solmitaan Baronan ja työntekijän välille.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää tai sinulle heräsi jokin kysymys mieleen, niin olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin! Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Mia Tammisto aina arkisin klo 9-10 välillä (p. +358505166780)