Instrumenttien kokoonpanijaksi Vaisalalle 2-vuoroon!

Työpaikat / Instrumenttien kokoonpanijaksi Vaisalalle 2-vuoroon!

Instrumenttien kokoonpanijaksi Vaisalalle 2-vuoroon!

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Vantaa Kerava Tuusula Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto Vaisala Oyj

Haemme nyt kansainvälisesti tunnetulle asiakasyrityksellemme Vaisalalle elektroniikka-asentajaa instrumenttien kokoonpanoon 2-vuorotyöhön.

Työskentelet ympäristöä mittaavien laitteiden ja antureiden parissa kaksivuorossa, joka painottuu loppuvuoden aikana iltavuoroihin. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat erilaiset instrumenttien kokoonpano-, kalibrointi- ja pakkaustehtävät.

Vaisalan modernit tuotantotilat sijaitsevat Länsi-Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työnkuva soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elektroniikka-asentajan tai sähköasentajan perustutkinnon suorittaneelle henkilölle. Koulutusta ei kuitenkaan vaadita, sillä hyvän asenteen omaavan henkilön on mahdollista oppia tehtävät perehdytyksen aikana. Työsuhde on 4 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen tilanteesta riippuen on mahdollisuudet jatkoon.

Toivomme henkilöiltä intoa ja halua oppia uutta, sekä kärsivällisyyttä tarkkuutta vaativaan tuotantotyöhön. Tarjoamme työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, kansainvälisessä yrityksessä, joka on oman alansa erityisosaaja, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työssä pärjäät suomen-, tai englannin kielellä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita rohkeasti hakemus, teemme valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi