Palveluvastaava ABC Lahdesjärvi

Työpaikat / Palveluvastaava ABC Lahdesjärvi

Palveluvastaava ABC Lahdesjärvi

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa/ABC Lahdesjärvi

Etsimme aurinkoista ja dynaamista palveluvastaavaa mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään Lahdesjärven ABC:lle!

Etsitkö uusia haasteita ravintola-alalla?

Haemme asiakasyritykseemme Pirkanmaan Osuuskaupalle palveluvastaavaa . Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ja työntekijä palkataan suoraan asiakasyrityksemme työntekijäksi. Työpaikka sijaitsee ABC Lahdesjärvellä.

Palveluvastaavan työ on monipuolista ja vaihtelevaa, jossa pääset palvelemaan asiakkaita aurinkoisella olemuksellasi ja johtamaan tiimiäsi.Palveluvastaavana huolehdit ravintolan sujuvasta vuoron johtamisesta huomioiden niin henkilöstömme kuin asiakkaidemme näkökulman. Työtehtäväsi sisältävät monipuolisesti Hesburgerin, ravintolan ja salin työtehtäviä

Etsinnässä on iloinen ja avoin asennetekijä. Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta sekä esimieskokemusta. Etsimme tähän kuitenkin talenttia, joka haluaa oppia ja kasvaa ammattilaisena. Unelmahakijamme nauttii kiireestä ja pystyy pitämään langat käsissään hektiselläkin hetkellä. Luot tiimillesi kannustavan ja innostavan työilmapiirin, mikä näkyy myös asiakkaille! Yhteistyö kanssasi on sujuvaa ja sinulla on loistavat tiimityötaidot.

Täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löytyessä. Liitä hakemukseesi mukaan kuvat työ- ja tutkintotodistuksista sekä hygieniapassista.

Automiehenkatu 39, 33840 Tampere