Lähitukihenkilö (L1 & L2)

Työpaikat / Lähitukihenkilö (L1 & L2)

Lähitukihenkilö (L1 & L2)

Hakuaika päättyy 08.12.2021

Tampere IT/tietoliikenne Tietokeskus Finland Oy

Löytyykö sinulta kokemusta IT-tuen tehtävistä jo useamman vuoden ajalta, ja olet etsimässä itsellesi nyt seuraavaa steppiä työurallesi? Kiinnostaisiko sinua työ, jossa pääset työskentelemään useammassa eri asiakasympäristössä ja siten vastaamaan hyvin vaihtelevista ja monipuolisista palvelupyynnöistä? Etsitkö kokoaikaista ja vakituista työpaikkaa sellaisesta yrityksestä, jossa osaamiseen aidosti panostetaan?

MITÄ?

Etsimme asiakkaallemme Tietokeskukselle kahta (2) uutta Lähitukihenkilöä vakituisiin työsuhteisiin Pirkanmaan alueelle. Tulet työskentelemään noin puolet työajastasi tehdasympäristössä, jossa työtehtävät ovat L2-tason tehtäviä, ja siten odotamme sinulta jo aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä. Tehtaita on yhteensä 5kpl ja tulet keskittymään vahvemmin näistä muutamaan. Toisen puoliskon työajastasi työskentelet Tietokeskuksen erikokoisissa asiakasyrityksissä Tampereen seudulla. Ensimmäisien kuukausien ajan työsi kuitenkin keskittyy tehdasympäristössä työskentelyyn, jotta saat työhösi kattavan perehdytyksen.

Tulet toimimaan loppuasiakkaiden paikallisena IT-tukihenkilönä ja vastaamaan käyttäjätuesta, työasemista, mobiililaitteista, oheislaitteista sekä verkkolaitteista. Loppukäyttäjien lisäksi tulet tekemään tiivistä yhteistyötä muun IT-tiimin sekä 3. osapuolen henkilöiden kanssa. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat erilaiset työasema- ja ohjelmistoasennukset, käyttäjähallinta sekä teknisten ongelmien ratkominen.

KENELLE?

Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa työkokemusta IT-tuen tehtävistä vähintään 3 vuoden ajalta sekä aitoa kiinnostusta oppia jatkuvasti lisää. Olet tehokas ongelmanratkaisija ja nautit siitä, että pääset haastamaan itseäsi vaikeampienkin tilanteiden edessä. Omaat hyvät tekniset taidot ja osaat opastaa käyttäjiä selkeästi, niin sanotusti kansankielellä. Toivomme vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöstä, käyttäjähallinnasta, oheislaitteiden ja ohjelmistojen asennustehtävistä sekä perustason osaamista verkkopuolen tehtävistä, kuten ristikytkennöistä ja kytkimien asentamisesta.

Olet helposti lähestyttävä, nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kohtaat asiakkaat ystävällisesti ja haluat saattaa työtehtäväsi kärsivällisesti ja laadukkaasti aina loppuun saakka. Vaikka tuletkin työllistymään osaksi IT tiimiä, työ edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti omaa työtä suunnitellen ja työarkea priorisoiden.

TARJOAMME:

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, ja tulet työllistymään suoraan Tietokeskus Finland Oy:lle. Työ tarjoaa hyvin monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, sillä pääset työskentelemään sekä tuotantoympäristössä että erikokoisissa muissa yrityksissä. Tietokeskuksella panostetaan aidosti työntekijöiden osaamisen kehittämiseen ja kouluttamiseen, ja pyritään ottamaan huomioon jokaisen omat mielenkiinnon kohteet IT alalla. Tietokeskus pystyy räätälöimään työtehtäviä, asiakkuuksia ja vastuualueita työntekijöitä kuunnellen. Saat kattavan perehdytyksen työhösi sekä ammattitaitoiset kollegat työsi tueksi. Työ alkaa tammikuussa 2022.

TOIVOMME:

  • Kokemusta teknisestä tuesta/asiakaspalvelusta +3vuotta
  • Windows käyttöjärjestelmän sekä M365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta käyttäjähallinnasta (AD)
  • Kokemusta ohjelmien asennustehtävistä
  • Kokemusta oheislaitteiden asennus- ja käyttöönottotehtävistä
  • Perustason osaamista verkkolaitteiden asennustehtävistä
  • Soveltuvaa koulutusta, esim. datanomi/tietotekniikan AMK
  • Kiinnostusta tekniseen ongelmanratkaisuun

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, olethan rohkeasti yhteydessä Julia Räsäseen (yhteystiedot ohessa).