IT-asiantuntija käyttäjäpalvelut- tiimiin

Työpaikat / IT-asiantuntija käyttäjäpalvelut- tiimiin

IT-asiantuntija käyttäjäpalvelut- tiimiin

Hakuaika päättyy 08.12.2021

Tampere IT/tietoliikenne Tietokeskus Finland Oy

Hei sinä IT-alan ammattilainen, etsitkö uusia töitä? Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta kasvokkain, mutta sinulle on luontevaa ratkoa teknisiä tukipyyntöjä myös etänä? Haluaisitko päästä työskentelemään moniasiakkuustiimissä, ja siten kehittämään osaamistasi laaja-alaisesti?

MITÄ?

Etsimme asiakkaallemme Tietokeskus Finland Oy:lle kahta (2) IT-asiantuntijaa heidän käyttäjäpalvelut- tiimiin Tampereelle. Tiimi tarjoaa L2 tason etä- ja lähitukipalveluita erikokoisilla ja eri alan asiakkaille Pirkanmaan alueella. Suurin osa työpyynnöistä ratkaistaan etänä, mutta pääset kuitenkin säännöllisesti tapaamaan asiakkaita myös lähitukikäyntien muodossa. Työtehtäviisi kuuluu IT infran monipuoliset tehtävät, kuten käyttäjätuki, laite- ja ohjelmistoasennukset, vaikeampien teknisten haasteiden ratkominen sekä erilaiset asiakasprojektit. Viestit asiakkaille töiden edistymisestä ja teet asiakasdokumentointia omalta vastuualueeltasi.

KENELLE?

Etsimme henkilöä, jolta löytyisi jo muutaman vuoden ajalta kokemusta IT-tuen tehtävistä. Arvostamme myös alan harrastuneisuutta, joten kerrothan hakemuksessasi, mitä kaikkea mahdollisesti puuhailet tekniikan parissa työelämän ulkopuolella. Sinulla on luovaa ongelmanratkaisukykyä ja näet vastaan tulevat kinkkisemmät haasteet mahdollisuutena oppia jotakin uutta. Sinulle on luontevaa kohdata uusia ihmisiä ja keskustella teknisistä asioista ymmärrettävästi kansankielellä. Tartut myös reippaasti puhelimeen ja sinusta välittyy myös etänä asiakaspalveluhenkisyys ja aito halu ratkaista asiakkaan palvelupyyntö.

TARJOAMME:

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde, ja tulet työllistymään suoraan Tietokeskus Finland Oy:lle. Pääset osaksi asiantuntevaa, rentoa ja huumorintajuista tiimiä, jossa kollegat auttavat toinen toisiaan. Tehtävä on kuitenkin melko itsenäinen, ja siten se tarjoaakin mahdollisuuden kehittyä omien vastuualueiden myötä. Tietokeskuksella panostetaan aidosti työntekijöiden osaamiseen sekä kouluttamiseen, ja pyritään ottamaan huomioon jokaisen omat mielenkiinnon kohteet IT alalla. Tietokeskus pystyy räätälöimään työtehtäviä, asiakkuuksia ja vastuualueita työntekijöitä kuunnellen.

Tulevien tiimiläistesi mukaa, työssä on parasta:

Monipuolinen työnkuva, joka sisältää sekä vaativaa ongelmanratkaisua, että yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Lisäksi työ tarjoaa paljon mahdollisuuksia osaamisen kehittämiselle paitsi työn kautta, myös sisäisten ja ulkoisten koulutusten kautta. Parasta työssä on myös mahtava porukka – mihinkään huopatossutehtaaseen ei tarvitse pelätä joutuvansa, vaan pääset osaksi iloista ja huumorintajuista jengiä!

TOIVOMME SINULTA:

  • Kokemusta IT-tuen tehtävistä
  • Kokemusta Windows työasemaympäristöistä sekä M365 ympäristöstä
  • Kokemusta käyttäjähallinnasta (AD)
  • Perustason osaamista verkkolaitteiden asennuksista
  • Oheislaitteiden tuntemusta
  • Vahvaa ongelmanratkaisukykyä ja ammattimaista palveluasennetta
  • Sujuvaa kielitaitoa sekä suomeksi että englanniksi
  • B-ajokorttia

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, olethan rohkeasti yhteydessä Julia Räsäseen (yhteystiedot ohessa).