Keikkatyöhön hyllyttäjäksi

Työpaikat / Keikkatyöhön hyllyttäjäksi

Keikkatyöhön hyllyttäjäksi

Hakuaika päättyy 19.12.2021

Joensuu Vähittäis- ja tukkukauppa

Etsitkö keikkatöitä kaupan alalta?

Haemme asiakkaillemme Pohjois-Karjalan alueelle, pääasiassa Joensuuhun

hyllyttäjiä keikkaluontoiseen työhön.

Olethan reipas, sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen  hyllytyksestä, kuormien purkamisesta ja keräilystä.

Työ on keikkaluontoista asiakkaan tarpeen mukaan. Keikkatyön lisäksi asiakkaillemme tulee välillä myös pidempiä pestejä, joihin keikkatyötä tehneet työntekijämme ovat aina etusijalla.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemus nettisivuillamme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi