Aamiaisenhoitaja Apukka Resort

Työpaikat / Aamiaisenhoitaja Apukka Resort

Aamiaisenhoitaja Apukka Resort

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Rovaniemi Hotelli- ja ravintola-ala Apukka Resort Oy

Oletko sinä aamuvirkku ihminen, jolla pysyy kädessä kauha, mutta asiakaspalvelukin on verissä? Haluatko nauttia Napapiirin ainutlaatuisesta tunnelmasta ja tarjota asiakkaille mahtavan päivän aamusta alkaen? Haemme nyt Apukka Resortille aamiaisenhoitajaa tulevalle talvikaudelle. Haluatko mukaan Apukan perheeseen? Oletko sinä tulevaisuudessa se, joka toivottaa perheellemme aamun iloisen huomenen? Tämä voisi olla juuri sinun paikkasi!

Jotain vanhaa, jotain uutta. Ravintola Aitan tunnelmallisessa salissa historia ja nykypäivä kohtaavat kun satavuotiaiden hirsiseinien kuiskiessa kertomuksiaan tämän päivän matkaajille. Piisissä rätisee tuli, kun aamiaisenhoitaja valmistelee huolella vierailleen Aitan aamiaismenun.

Oletko se sinä? Olet ahkera ja iloinen tiimipelaaja joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn, vieraanvaraisuus on sinulla verissä ja positiivinen asenteesi näkyy hymynä asiakaskontakteissa.

Ravintola avataan talvisesongille joulukuun alussa ja on auki huhtikuuhun 2022 asti.  Aamiaisenhoitajan kanssa tehdään määräaikainen työsopimus täysillä tunneilla.

Työaikasi on klo 7-14. Koko iltapäivä on vielä edessä, kun työaikasi jo loppuu. Pääset nauttimaan Lapin ja Napapiirin luonnosta, omiin harrastuksiisi.

Odotamme sinulta

  • motivoitunutta asennetta hyvän aamiaisen valmistamiseen ja asiakaspalveluun
  • kykyä huomioida iloisesti jokainen vieras, joka tulee taloon
  • kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin joustavasti ja rauhallisesti
  • täsmällisyyttä

Tarjoamme sinulle

  • mukavan työn lappilaisessa elämyksellisiä majoitus-, ravintola- ja ohjelmapalveluja tuottavassa yrityksessä
  • kivan työperheen
  • kilpailukykyisen palkan
  • tarvittaessa apua majoituksen järjestämisessä.

Käsittelemme ainoastaan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten laita heti hakemus vetämään!