Tuotantotyöntekijä Comforta Sodankylä

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä Comforta Sodankylä

Tuotantotyöntekijä Comforta Sodankylä

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Sodankylä Teollisuus/tuotanto Comforta Oy

Etsitkö kivaa työtä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme tällä hetkellä Comfortalle Sodankylään tekstiilihuoltajia sesonkiluontoiseen työhön talvikaudelle 2021-2022. Työt alkavat sovitusti mahdollisimman pian.

Tuotantoyöntekijänä pääset tekemään muun muassa koneellisia lajittelu-, pesu-, viimeistely- ja pakkaustehtäviä mahtavassa porukassamme. Aiempaa kokemusta ei tarvita, ja työ sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Työtyytyväisyyteen ja -hyvinvointiin vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat huipun työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat hyvän perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja nopeallakin aikataululla ja tarvetta työntekijöille on säännöllisesti viikoittain. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen perusteita ja hyvää fyysistä kuntoa. Työ ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi.

Ilmainen majoitus kimppa-asunnoissa!

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti. Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Lisätietoja tehtävästä voit rohkeasti tiedustella Baronan Suvi Willströmiltä, 050 4426912, suvi.willstrom@barona.fi tai Hannu Romppaselta 050 3426764, hannu.romppanen@barona.fi

Sahamellantie 10, 99600 Sodankylä