Kokki Alexanderplats, Helsinki

Työpaikat / Kokki Alexanderplats, Helsinki

Kokki Alexanderplats, Helsinki

Hakuaika päättyy 19.12.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Ravintola Alexanderplats Oy

Brasserie Alexanderplats on mutkattoman elegantti ja korkeatasoinen ravintola Helsingin Eteläesplanadilla. Ravintola on avoinna viikon jokaisena päivänä varhaisesta lounaasta myöhäiseen iltaan. Alexanderplatsissa Brasserie-tyyli tarkoittaa sesonkien parhaista raaka-aineista valmistettuja selkeitä, elegantteja ja ajattomia klassikkoannoksia. Ravintolan esikuvia ovat ikoniset eurooppalaiset ravintolat, kuten Tukholman Sturehof ja Lontoon St. John. Ravintola valittiin Suomen neljänneksi parhaaksi ravintolaksi Suomen 50 Parasta Ravintolaa -äänestyksessä.

Tässä tehtävässä työskentelet kokkina joko kylmällä tai lämpimällä puolelle, tai molemmissa. Tehtävään kuuluu misaaminen ja serviisissä toimiminen, kunhan annokset tulevat alkuun tutuiksi. Et tarvitse tähän tehtävään vielä pitkää kokemusta keittiön puolelta, mutta mielellään sinulla olisi jotain aikaisempaa kokemusta tasokkaasta ala carte ravintolasta, tiimi kyllä opettaa loput. Halu oppia ja kehittyä tehtävässä on ratkaisevinta.

Luvassa on vakituinen työsuhde ja työtunteja on tarjolla 112,5 h kolmessa viikossa. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen eikä työpäivistä puutu hauskuutta. Saat tehtävään myös kilpailukykyisen palkkauksen. Saat myös käyttöösi muut Alexanderplatsin hyvät henkilöstöedut.

Mikäli haluat tehdä osa-aikaisesti töitä, sekin on järjestettävissä.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygienipassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat mahdollisimman pian!

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.