Tuotantotyöntekijöitä lääketeollisuuteen Turkuun

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä lääketeollisuuteen Turkuun

Tuotantotyöntekijöitä lääketeollisuuteen Turkuun

Hakuaika päättyy 31.12.2021

Turku Teollisuus/tuotanto

Haemme vuoden vaihteen jälkeen mahdollisesti alkaviin lääketeollisuuden tuotannon työtehtäviin työntekijöitä Turun alueelle.

Työsuhteet ovat eri pituisia määräaikaisuuksia ja niissä noudatetaan esim. elintarvikealojen – ja muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimuksia.

Työ on lähes aina vuorotyötä ja 3-vuorotyötä tehdään usein. Työaikamalleja ovat mm. 40h/ vko tai 12h/ pvä jolloin työaika on 144h/ kk.

Työtehtäviä ovat esim. pakkaustyöt, raaka-aineiden punnitus, massanvalmistus ja eri tuotantokoneiden käyttö ja valvonta. Työhön liittyy myös usein tietojen dokumentointia, joten työssä tarvitaan tietoteknisiä taitoja.

Työtä tehdään hyvin usein puhdastiloissa ja työpaikat ovat savuttomia. Työ on isolta osin seisomatyötä ja osittain fyysisesti raskasta, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta.

Jos kiinnostuit, niin laitathan hakemuksesi hae työpaikkaa linkin kautta. Sähköpostihakemuksia emme pysty vastaanottamaan.