Kokki, Huuva Oy, Helsinki

Työpaikat / Kokki, Huuva Oy, Helsinki

Kokki, Huuva Oy, Helsinki

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Huuva Oy

Haluatko olla mukana uudistamassa take-awayn ja cloud kitchen konseptien kehitystä? Haluatko mukaan uuden mielenkiintoiseen ravintola-alan toimijan joukkoon? Huuva on silloin sinun paikkasi! Lue alta lisää yrityksestä ja tehtävästä ja laita sen jälkeen pikaisesti hakemusta tulemaan, haluamme kuulla sinusta lisää!

Huuva haluaa olla todellinen ravintola-alan uudistaja ja edelläkävijä uusien ruokailutottumuksien muuttaessa take-away kulttuuria ja ravintolassa syömistä. Huuva on yhdistelmä teknologia alan start-up yritystä ja perinteisempää ravintola-alan yritystä. Huuvan kautta asiakkaana voit tilata useamman eri laadukkaan ravintolatoimijan tuotteita yhden tilauksen kautta. Keittiössä kokkaat tietyn konseptin tuotetta. Voit aloittaa yhden brändin tuotteesta ja hallita jossain vaiheessa useampia konsepteja, jolloin myös palkkasi nousee taitojesi karttuessa.

Huuvan toimipisteitä perustetaan pääkaupunkiseudulle, joten voit valita työskentelypaikan läheltä kotiasi tai tehdä useammassa paikassa, valintasi mukaan. Pääse kehittymään ja kehittämään omaa rooliasi yrityksessä, joten toivomme että olet ennakkoluuloton ammattilainen, joka on avoin ja rohkea antamaan myös palautetta. Voit olla myös urasi alkutaipaleella ja haluat oppia ja kehittyä lisää, Huuvalla myös panostetaan koulutukseen ja perehdytykseen.

Miksi Huuvalle töihin?

  • Pääset kehittämään uutta mielenkiintoista konseptia

  • Avoin ja kannustava yrityskulttuuri

  • Läpinäkyvä palkkaus ja palkan kehittyminen osaamisen mukana

  • Hyvät etenemismahdollisuudet

  • Koeajan jälkeen tuleva allekirjoitusbonus(á500€)

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Laita pikaisesti hakemusta tulemaan hakulinkin kautta ja mikäli tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR konsultti Teppo Säkkinen. Liitä mukaan hakemukseesi myös kuva hygieniapassista sekä negatiivinen salmonellatodistus. Työt alkavat sopimuksen mukaan.