Varastotyöntekijä

Työpaikat / Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Helsinki Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne Sherwin-Williams Finland

Haemme trukinajotaitoista henkilöä varastotyöntekijäksi vakituiseen työsuhteeseen päivävuoroon Pohjois-Helsinkiin.

Etsimme Pohjois-Helsingin Suutarilassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Sherwin-Williams Finland:lle varastotyöntekijää vakituiseen päivätyöhön.Työaika on arkisin klo 8-16 ja viikoittainen työaika on 37,5h/vko.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia varastotöitä kuten tuotteiden vastaanottoa ja kirjaamista ERP-järjestelmään, keräilyä, lähetystä ja lastausta, sekä rahtikirjojen käsittelyä. Tehtävä edellyttää trukinajotaitoa.

Aikaisempi kokemus teollisuus- tai varastotöistä katsotaan eduksi – samoin englanninkielen taito.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä rennossa, mutta dynaamisessa työporukassa sekä säännölliset työajat ja tulotason. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tärkeimpänä piirteenä hakijassa on oma-aloitteisuus, hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä tarkkuus työtehtävissä.

Työtehtävät voivat olla ajoittain fyysisesti raskaita. Hakijan oman kiinnostuksen mukaan voimme perehdyttää työntekijän myös maalien sävytykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen meille heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Baronan Topi Peltoluhdalta, puhelimitse 0503546065 tai sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi

Lyhtytie 17, 00750 Helsinki