Tarjoilija pikkujoulukauteen, Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Työpaikat / Tarjoilija pikkujoulukauteen, Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Tarjoilija pikkujoulukauteen, Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Hotelli- ja ravintola-ala Hotel Sveitsi

Etsimme nyt asiakkaallemme Hotel Sveitsiin tilaus- ja ac-tarjoilijoita loppuvuoden sesonkiin - voisitko SINÄ olla seuraava lisäys tiimiin? Hotel Sveitsi Hyvinkäällä tarjoaa monipuolisen ja vaihtelevan työkentän osana Elämysten valtakuntaa. A´la carte -ravintola Karhunpesä, Seasons -kokous- ja saunamaailma, kattava tilausravintolatoiminta perhejuhlista gaalaillallisiin, monipuoliset kokoustilat sekä aamiaisravintola ovat Sveitsin ravintolan työntekijöiden pelikenttää. Suomen parhaan palvelun tarjoaminen ja elämysten toteuttaminen Sveitsin vieraille on työntekijöille kunnia-asia ja työnilo näkyy ja kuuluu kaikissa kohtaamisissa.

SINULLA ON VAPAUS VALITA.

Hotel Sveitsin ravintolakonsepti on laaja, joten vuoroja on tarjolla sekä ac-tarjoilijoille että tilaustarjoilijoille. Voit valita itsellesi juuri ne sinulle sopivimmat keikat! Alan aiempi kokemus huomioidaan palkassa, palkka sopimuksen mukaan.

Vuoroja on paljon tarjolla ilta- ja viikonloppupainotteisesti vuoden loppuun saakka. Mikäli teet mieluummin aamiais- ja lounasvuoroja, niitäkin löytyy. Meillä pääset työskentelemään juuri sen verran kuin sinun kalenteriisi sopii, joten jos haluat sovittaa vuorot opintojen tai toisen työn oheen, onnistuu se hyvin. Toivomme toki, että saamme nauttia työpanoksestasi mahdollisimman usein.

Työssä tarvitset aurinkoisen palveluasenteen sekä aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä. Mikäli olet vasta ravintolaurasi alkutaipaleella, Hotel Sveitsin ja keikkatyön monipuolisuus tarjoavat erinomaiset puitteet ammattitaitosi kehittämiseen. Edellytämme hygieniapassia ja salmonellatodistusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista!

Hotel Sveitsin lisäksi saat ulottuvillesi Baronan kaikki muutkin työmahdollisuudet. Meillä on keikkoja tarjolla Hyvinkään lisäksi ympäri Keski-Uusimaata, sekä tietenkin myös pääkaupunkiseudulla! Voit kertoa millä alueella haluat työskennellä.

Tarjolla on vilkkaita päiviä ja iltoja, sekä unohtumattomia muistoja keskellä pikkujoulukauden sykettä. Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla! Muistathan liittää hakemukseen myös CV:si.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #rafladuunit #barona

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää