HR manager

Työpaikat / HR manager

HR manager

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Henkilöstöhallinto/rekrytointi

Haussa jotain uutta ja parempaa? Haemme nyt HR-alan moniosaajaa, joka syttyy työsuhteen elinkaaren erilaisista kiemuroista sekä lakien ja säädöksien parissa työskentelystä ja pistää kätensä saveen tiukan paikan tullen.

Etsimme nyt pikaisella aikataululla alallaan edistykselliselle asiakkaallemme henkilöstöhallinnon moniosaajaa, jolta löytyy rautainen ammattitaito HR-alalla työskentelystä erityisesti operatiiviselta puolelta. HR managerin tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen. Arvioitu työsuhteen kesto on tammi-helmikuun 2022 loppuun asti, mutta jatko voi olla mahdollinen.

Tehtävä pähkinänkuoressa

HR managerina olet mukana koko työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa. Tuet päivittäisessä työssäsi esihenkilöitä ja muita sidosryhmiä muun muassa henkilöstöhallinnon eri osa-alueisiin liittyvissä erityistä asiantuntijuutta vaativissa kysymyksissä sekä osallistut kehittämistoimintaan. Vastuullasi on myös mahdolliset yhteistoimintaneuvotteluiden suunnittelu ja läpivieminen sekä toimit asiakasyrityksemme tukena työvoimasuunnittelussa. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata hieman myös aiemman osaamisesi mukaan.

Minkälainen on ideaalihakijamme?

Tehtävässä menestyy pitkän ja vahvan henkilöstöhallinnon substanssiosaamisen kerryttänyt asiantuntija, joka on persoonaltaan positiivinen ja ratkaisukeskeinen. Edellytämme sinulta aiempaa osaamista muun muassa lakien ja säädöksien (henkilöstöjuridiikka), TES:ien tulkinnasta sekä yt-prosessin suunnittelusta ja toteuttamisesta. Ihanne-ehdokas on proaktiivinen henkilöstöhallinnon superosaaja, jolta toivomme erinomaiset vuorovaikutus- sekä ihmissuhdetaidot. Lisäksi toivomme sinulta innokkuutta ja aiempaa kokemusta HR:n kehittämistyöstä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten tehtävien parissa monipuolisessa ympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä hyödyntämään asiantuntijuuttasi merkityksellisessä HR-tehtävässä. Tueksesi saat asiantuntevat kollegat, jotka suhtautuvat intohimoisesti omaan työhönsä ja asiakasyrityksen päämääriin. Meillä et jää yksin! Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa, mutta mahdollistamme myös etätyön. Työtä on mahdollista tehdä myös oman yrityksen kautta.

Oletko sinä uusi työystävämme?

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian - viimeistään 28.11.2021. Aloitamme hakemusten läpikäymisen ja mahdolliset haastattelut jo hakuajalla, mutta ethän pelästy, jos emme ole olleet sinuun vielä yhteyksissä ennen hakuajan päättymistä – joskus prosessit venyvät ja paukkuvat! Pyrimme ilmoittamaan kaikille hakijoille päätöksistä viimeistään viikon 49 aikana. Alkuhaastattelut toteutetaan Baronan toimesta videohaastatteluna, jonka jälkeen prosessi jatkuu mahdollisiin asiakashaastatteluihin.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sini Jonkiin, p. +358 50 452 1599 tai sini.jonk(at)barona.fi.