Päivittäistavaran vuorovastaava, Prisma Kerava, Kerava, HOK-Elanto

Työpaikat / Päivittäistavaran vuorovastaava, Prisma Kerava, Kerava, HOK-Elanto

Päivittäistavaran vuorovastaava, Prisma Kerava, Kerava, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Kerava Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Keravan Prisma-keskuksesta löydät saman katon alta sekä Prisman laajan päivittäis- ja käyttötavaravalikoiman, että kattavan pienliikkeiden kirjon. Ruokatoriltamme löydät tarpeeseesi sopivat kala- lihatuotteet, leikkeleet sekä valmiit noutoateriat. Käyttötavaraosastoiltamme löytyy pukeutumisen, kodin ja sportin tuotteet taloutesi tarpeisiin. Viihde-elektroniikan, kodin pienkoneiden ja isojen kodinkoneiden (liedet, jääkaapit, pakastimet ja pesukoneet) valikoimamme on Keravan laajin. Prismassa työskentelee n. 100 kaupan alan ammattilaista. Prisma on avoinna ympäri vuorokauden 24/7.

_Haemme osaavaan joukkoomme myyjää päivittäistavaratiimiin. _Tehtävään kuuluu vastuuvuorojen tekeminen vuorovastaavana. Vuorovastaavan tehtävä on vastuuvuorossaan ohjata päivittäisiä työtehtäviä koko päivittäistavarassa sekä päättää mahdollisten poikkeustilanteiden toimintatavat. Vastuuvuoron tärkeimmistä tehtävistä sovitaan yhteistyössä PT-päällikön tai PT-apulaispäällikön kanssa. Vastuuvuoroista maksetaan kaupan taulukkopalkan lisäksi vastuulisä.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupan tehtävistä.

Halukkuutta tehdä vuorovastaavan vuoroja.

Odotamme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun.

Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa arkisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Monipuolisia ja vaihtelevia kaupan työtehtäviä luotettavalla työnantajalla.

Työkavereiksi joukon iloisia kaupan alan ammattilaisia.

Pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30-37,5 h/viikko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Prisma-ketjuun. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Kauppakaari 2, 04200 Kerava