Tuotannon työntekijöitä Kaarinaan

Työpaikat / Tuotannon työntekijöitä Kaarinaan

Tuotannon työntekijöitä Kaarinaan

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Kaarina Turku Lieto Teollisuus/tuotanto Helkama Bica OY

Oletko tarkkaavainen ja yksityiskohtiin tarttuva työnhakija? Kiinnostaako vaativa tuotannollinen työ perinteikkäässä kotimaisessa yrityksessä? Siinä tapauksessa kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme tuotannon työntekijää Helkama Bican Kaarinan tehtaalle. Työ on kolmivuorotyötä (ma -pe). Työ koostuu linjojen ylös- ja alasajoista, hoito- ja valvontatehtävistä sekä tuotevaihdoista. Osallistut myös osaltasi tuotannon raportointiin. Tehtävänkuva voi vaihdella työpisteittäin, joten sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi.

Aikaisempi kokemus teollisuudesta katsotaan eduksi, mutta hakijalta ei edellytetä aiempaa alan kokemusta. Tärkeintä on oikea asenne ja hyvä työmotivaatio, sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään huolellisesti. Perehdytysjakson jälkeen työ on hyvin itsenäistä, joten toivomme sinulta huolellista ja vastuullista työotetta. Hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa. Työtä tehdään pääosin seisten, joten omaathan perustason fyysisen kunnon.

Tehtävään valitulle tarjoamme mahdollisuuden pikaiseen aloitukseen. Työsuhde on alkuun määräaikainen Baronan kautta. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Helkama Bicalle. Helkama Bica tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia teollisuustyötä hyvähenkisessä työporukassa. Palkan tarjoamme vähintään teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi oikea henkilö täydentämään Helkama Bican huipputiimiä, jätä hakemuksesi pikimmiten Baronan verkkosivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla rekrytointikonsultti Anu Marttila; anu.marttila@barona.fi tai gsm 050 435 8625.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.