Kokki, Maxill Helsinki

Työpaikat / Kokki, Maxill Helsinki

Kokki, Maxill Helsinki

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Ravintola Maxill

Vuonna 1992 perustettu Maxill tunnetaan ravintolana, jonka leppoisa ilmapiiri on sekä keittiön että uskollisen asiakaskunnan ansiota. A la carte-lista perustuu kansainväliseen keittiöön. Maxillin keittiö tekee tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Vaikutteita saadaan eniten Ranskasta, Italiasta ja Skandinaviasta. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvan a la carte-listan lisäksi tarjolla on useasti sesonkilistan herkkuja.

Tässä tehtävässä työskentelet kokkina joko kylmällä tai lämpimällä puolelle, tai molemmissa. Tehtävään kuuluu misaaminen ja serviisissä toimiminen. Et tarvitse tähän tehtävään vielä pitkää kokemusta keittiön puolelta, mutta mielellään sinulla olisi jotain aikaisempaa kokemusta tasokkaasta ala carte ravintolasta, tiimi kyllä opettaa loput. Halu oppia ja kehittyä tehtävässä on ratkaisevinta.

Luvassa on vakituinen työsuhde ja työtunteja on tarjolla 112,5 h kolmessa viikossa. Pääset osaksi loistavaa tiimiä, jossa puhalletaan yhteen hiileen eikä työpäivistä puutu hauskuutta. Saat tehtävään myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään haluamme kuulla sinusta heti!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvitset myös hygienipassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen. Työt alkavat mahdollisimman pian!

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.