Rekrytointikonsultti Logistiikan tehtäviin

Työpaikat / Rekrytointikonsultti Logistiikan tehtäviin

Rekrytointikonsultti Logistiikan tehtäviin

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Asiakaspalvelu/palvelu Henkilöstöhallinto/rekrytointi Barona Logistiikka Oy

Koetko paloa rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtäviin? Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja onko asiakkaan odotusten ylittäminen sinulle kunnian asia? Etsimme meille kasvun tueksi asiakasvastuullista rekrytointikonsulttia vastaamaan sekä varastoinnin että kuljetusalan rekrytoinneista ja asiakkuuksienhoidosta.

Mitä meillä työskentely on?

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä koko rekrytointitiimin kanssa, mutta kuitenkin vastaten hyvinkin itsenäisesti omista vastuualueistamme. Arvomme (rohkeus, vapaus, vastuu ja yhdessä tekeminen) näkyvät arjessa meillä jatkuvasti ja annamme kaikille tilaa toteuttaa työtään vapaasti, mutta kuitenkin tiettyjen raamien puitteissa. Haluamme ylläpitää kulttuuria, jossa kukin voi olla juuri oma itsensä. Arjessa meille tyypillistä on ajoittaiset naurun remahdukset ja asioiden sparrailu yhdessä kollegoiden ja esihenkilön kanssa, mutta toisinaan myös pitkätkin itsenäisen työskentelyn jaksot. Työskentely Barona Logistiikalla on usein vauhdikasta, monipuolista ja sopivasti haastavaa. Töitä tehdään osin toimistolta käsin ja osin etänä sekä tietysti vietämme aikaa myös asiakkaidemme luona mahdollisuuksien mukaan.

Tehtävien sisältö?

Rekrytointikonsulttina vastaat itsenäisesti asiakkaidemme rekrytointiprosesseista alusta loppuun. Laadit työpaikkailmoitukset, käsittelet hakemukset ja hoidat haastattelut sekä ehdokkaiden esittelyn suoraan asiakkaille. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja etsit tarvittaessa työntekijälle myös sopivimman työpaikan. Näiden lisäksi vastaat vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioista, urapoluista ja uusista mahdollisuuksista, jotka vievät heitä eteenpäin. Tehtävä vaatii monipuolista osaamista, joissa keskeisin tehtävä on löytää työntekijöille oikeat työpaikat. Näiden lisäksi tehtävässä toimit läheisesti myös asiakasrajapinnassa asiakassuhteita ja yhteistyötä kehittäen.

Sinulta toivomme

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta rekrytointiprosessien läpiviennistä sekä halua toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Kokemus henkilöstöpalvelualalta tai esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii itsenäistä ja tavoitteellista työotetta. Luonteeltasi olet avoin muutoksille ja pystyt hyppäämään nopeasti yllättäviin ja haastaviin tilanteisiin.

Haemme henkilöä kehittyvään ja kasvavaan liiketoimintaamme, ja työsuhde onkin luonnollisesti kokoaikainen ja vakituinen. Toimistomme sijaitsee tällä hetkellä Tikkurilassa Vantaalla, mutta olemme ensi vuonna muuttamassa uuden logistiikkakeskuksemme yhteyteen Vantaan Viinikkalaan. Jos ilmoituksen luettuasi tunnet sisimmässäsi paloa tehtävää kohtaan ja näet, että paikka on kuin luotu sinulle, jätä hakemuksesi meille ja kerro miksi juuri Sinä sopisit haettuun rooliin.

Ratatie 11, 01300 Vantaa