Baarityöntekijä pikkujoulukauteen, Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Työpaikat / Baarityöntekijä pikkujoulukauteen, Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Baarityöntekijä pikkujoulukauteen, Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Hotel Sveitsi

Etsimme nyt asiakkaallemme Hotel Sveitsiin baarityöntekijää loppuvuoden sesonkiin - voisitko SINÄ olla seuraava lisäys tiimiin?

Etsimme Sveitsin energiseen joukkoon osaajaa, joille baarityöskentely on entuudestaan tuttua ja lähellä sydäntä. Et kavahda kiirettä, perusjuomasekoitukset syntyvät käden käänteessä ja ystävällisellä, asiantuntevalla otteellasi saat asiakkaat viihtymään Sveitsin vieraana. Alan aiempi kokemus huomioidaan palkassa, palkka sopimuksen mukaan.

Töitä on tarjolla 60h/3vko ilta- ja viikonloppupainotteisesti vuoden loppuun saakka, mahdollisesti pidempäänkin.

Edellytämme hygieniapassia ja salmonellatodistusta, mutta ei hätää, jos niitä ei vielä löydy takataskustasi. Hygieniapassin ja salmonellatodistuksen pystyy suorittamaan myös rekrytointiprosessin aikana tai ennen uudessa työssä aloittamista!

Tarjolla on vilkkaita iltoja sekä unohtumattomia muistoja keskellä pikkujoulukauden sykettä. Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla! Muistathan liittää hakemukseen myös CV:si.

#työtäunelmasieteen #itsesinäköinentyö #rafladuunit #barona

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta- Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää