Varastotyöntekijä Dahl Suomelle ulkovarastoon

Työpaikat / Varastotyöntekijä Dahl Suomelle ulkovarastoon

Varastotyöntekijä Dahl Suomelle ulkovarastoon

Hakuaika päättyy 03.12.2021

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Dahl Suomi Oy

Etsitkö pitkäkestoista työpaikkaa Vantaalta? Kiinnostaako sinua monipuolinen trukkityöskentely?

Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaalla sijaitsevaan viihtyisään varastoon reipasta, oma-aloitteista ja luotettavaa trukkikuskia. Työtehtävät koostuvat pääosin tuotteiden keräilystä, lastauksesta sekä purusta erilaisia trukkeja apuna käyttäen. Työtä tehdään arkisin klo 9–17, joten illat ja viikonloput jäävät vapaiksi harrastuksillesi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on aito mahdollisuus rekrytoitua tämän jälkeen asiakkaamme kirjoille. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti.

Etsimämme henkilö on lisäksi itseohjautunut, ahkera ja motivoitunut työskentelemään ulkovarastolla. Aikaisempi kokemus varastotyöstä ja erilaisista trukeista katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että asenteesi on kohdillaan ja hoidat annetut työtehtäväsi tunnollisesti, sillä tehtäviin annetaan kattava perehdytys työsuhteen alkaessa. Tarjoamme kokoaikaista ja pitkäkestoista työtä viihtyisästä varastosta mukavilla ja kannustavilla työkavereilla höystettynä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Robert Huberin tie 5, 01510 Vantaa