Prosessi-insinööri, Lumineq

Työpaikat / Prosessi-insinööri, Lumineq

Prosessi-insinööri, Lumineq

Hakuaika päättyy 03.12.2021

Espoo Helsinki Vantaa Teollisuus/tuotanto Tekniikka Lumineq Oy

Haemme asiakasyrityksellemme Lumineqille vakituiseen työsuhteeseen prosessi-insinööriä tukemaan liiketoiminnan kasvua. Yritys sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa globaalissa kasvavassa liiketoiminnassa ja kehittää osaamistasi. Pääset työskentelemään dynaamisessa työympäristössä inspiroivien ja erittäin pätevien ammattilaisten kanssa.

Päävastuullasi on elektroluminesenssinäytön tuotannossa käytettävien valmistusprosessien määrittely, ylläpito, analysointi ja parantaminen. Lisäksi suunnittelet ja suoritat kokeita määrittääksesi prosessiparametreja uusille ja muuttuneille prosesseille sekä määrität tarvittavat tilastolliset ohjaukset ja prosessiohjeet prosessien vakauttamiseksi ja parantamiseksi.

Prosessi-insinöörinä pääset myös tukemaan tuotantoa sekä tuotekehitystä. Työ tapahtuu pääosin puhdastilaympäristössä, josta aikaisempi kokemus katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta valmistusprosesseista, ohutkalvo- ja litografiaprosessiosaaminen katsotaan eduksi
  • Insinöörikoulutusta (AMK/DI) esimerkiksi kemian tai prosessi- ja materiaalitekniikan alalta
  • Ratkaisukeskeistä työotetta ja hyvää paineensietokykyä
  • Vahvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hands-on asennetta

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä työympäristössä
  • Mahdollisuuden vaikuttaa ainutlaatuisen näyttöteknologian ja sen valmistusprosessien kehittämiseen
  • Kilpailukykyiset edut, kuten laajan työterveyden sekä liikunta- ja kulttuuriedut

Menestyäksesi Lumineqissa tarvitset avointa mieltä ja kykyä sopeutua sujuvasti nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toivomme sinulta energistä työskentelytapaa sekä pitkäjänteistä ja jatkuvaa kehittämishenkeä.

Mikäli sinulle herää kysyttävää, niin voit ottaa yhteyttä Baronan rekrytoijaan Tommi Puustiseen 0504548948, tommi.puustinen@barona.fi