Varastotyöntekijöitä Keravan alueelle

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä Keravan alueelle

Varastotyöntekijöitä Keravan alueelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Sipoo Järvenpää Logistiikka/kuljetus/liikenne Muu

Oletko miettinyt haluavasi osa-aikaista tai keikkatyötä loppuvuodelle ja mahdollisesti keväälle? Vai oletko kenties kiinnostunut täysistä viikkotyötunneista? Meillä on nyt tarjolla näitä kaikkia!

Haemme Keravan seudulle reippaita varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotyötehtäviin – pyrimme löytämään sinulle juuri oikeanlaisen työtehtävän!

Yleisimpiä varastotehtäviä, joihin henkilöitä etsimme, ovat tuotteiden keräily, pakkaaminen ja hyllyttäminen. Tämän lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden vastaanottamista ja näiden lajittelua. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme huolellisen perehdytyksen ja näin ollen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Työtä tehdään erilaisissa työvuoroissa, mutta 2-vuorotyö aamu- ja iltavuorossa ovat yleisimpiä.

Paikkoja on tarjolla useampia Keravan alueella, joista yksi voi hyvinkin olla sinun. Mikäli koet sopivasi työhön, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!