Service Desk- asiantuntija, ICT Elmo

Työpaikat / Service Desk- asiantuntija, ICT Elmo

Service Desk- asiantuntija, ICT Elmo

Hakuaika päättyy 03.12.2021

Tampere IT/tietoliikenne ICT Elmo Oy

Löytyykö sinulta jo kokemusta IT-tuen tehtävistä, ja olet nyt etsimässä itsellesi seuraavaa urasteppiä? Löytyykö sinulta ripaus reissumieltä ja sinulle voisi olla mielekästä myös matkustella jonkin verran töiden puolesta Euroopassa? Etsitkö vakituista työsuhdetta sellaisesta yrityksestä, joka tarjoaisi pidemmälläkin aikajänteellä uusia haasteita ja aitoja urapolkuja?

Mitä?

Etsimme asiakkaallemme ICT Elmolle yhtä (1) uutta Service Desk- asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Kyseessä on suorarekrytointi ja tulet työllistymään suoraan Elmon palkkalistoille.

Tulet työskentelemään osana ICT Elmon service desk- tiimiä keskittyen yhteen heidän laajimpaan ja myös haastavampia työtehtäviä tarjoavaan asiakkuuteen. Service Desk-asiantuntijana pääset mm. käsittelemään ja ratkomaan asiakkaan monipuolisia ja haastavia palvelupyyntöjä, hallinnoimaan käyttäjätunnuksia, asentamaan ohjelmistoja ja ennen kaikkea tarjoamaan asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua teknisissä asioissa. Tulet työssäsi ratkomaan palvelupyyntöjä, joihin ei välttämättä ole suoraan ohjeistusta, ja siksi työssä korostuu pitkäjänteinen työskentelyote ja aito kiinnostus selvitellä asioita omatoimisesti.

Pääsääntöinen työskentelypisteesi tulee olemaan Elmon toimitiloissa Tampereen Sarankulmassa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös melko säännölliset työkomennukset, jotka suuntautuvat Eurooppaan. Työmatkoja tulee olemaan kuukausittain ja niiden kestot vaihtelevat joistakin päivistä reiluun viikkoon. Reissupäivien aikana tulet tekemään sekä etä- että lähituen tehtäviä asiakkaan toimitiloissa.

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työaika sijoittuu arkipäiviin toimistoaikojen puitteisiin.

Kenelle?

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä, mutta jolla on edelleen paloa oppia jatkuvasti uutta. Tässä tehtävässä on aito mahdollisuus kouluttautua ja erikoistua työn ohella vaativampiin asiantuntijatehtäviin, ja sen vuoksi etsimme tiedonjanoista ja kehittymishaluista henkilöä Elmon tiimiin!

Viihdyt ajoittain hektisessäkin työympäristössä ja sinulla on taito selvittää asiakkaiden palvelupyynnöt hyväntuulisuutta unohtamatta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa niin suomen kuin englannin kielellä. Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on tärkeää tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle haastavia ja itsenäisiä tehtäviä, rennolla meiningillä ja tiimin tuella höystettynä. Pääset osaksi yritystä, jossa on välitön ja avoin ilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki. Sinua on vastassa kannustava ja arjessa läsnä oleva esimies sekä noin 10 henkinen tiimi, joka työskentelee tiiviisti samassa asiakkuudessa kanssasi. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja jatkossakin saat tukea ja apua tiimiltäsi. Elmo panostaa työntekijöiden osaamisen kehittämiseen sekä tarjoaa myös kattavat henkilöstöedut.

Toivomme Sinulta:

  • Kokemusta laaja-alaisesti Windows käyttöjärjestelmistä
  • Kokemusta MS Office -tuoteperheestä sekä M365:sta
  • Windows AD tuntemusta
  • Kokemusta käyttöoikeushallinnasta
  • Kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja asiakasta kuunnellen
  • Reipasta ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kiinnostuitko?

Ryhdy tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2021! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.