Sähköasentaja Chillerille

Työpaikat / Sähköasentaja Chillerille

Sähköasentaja Chillerille

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Tuusula Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Chiller Oy

Etsimme ahkeraa ja motivoitunutta sähköasentajaa asiakasyrityksellemme Chiller Oy:lle päivävuoroon Tuusulaan vakituiseen työsuhteeseen.

Chiller Oy on jäähdytyslaitteita ja prosessilämpöpumppuja valmistava yritys Tuusulassa ja he hakevat vahvistusta sähköasentajatiimiinsä. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, ja työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus työllistyä jossain vaiheessa Chillerin omille kirjoille. Töitä tehdään päivävuorossa Hyrylän teollisuusalueella sijaitsevassa tuotantotilassa. Töitä tehdään pääasiassa arkisin, mutta välillä saattaa olla satunnaisia lauantaivuoroja.

Sähköasentajan työnkuvaan kuuluu sähkökeskusten valmistaminen, joka vaatii etenkin tarkkuutta ja huolellisuutta. Suurin osa tuotteista on räätälöityjä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Toivommekin hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, sähkökuvien lukutaitoa sekä kykyä soveltaa osaamistaan komponenttien sijoittamisessa keskuksiin.

Töitä tehdään osana sähköasentajatiimiä, joten toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja, reipasta ja motivoitunutta asennetta ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme myös kokoaikaisen päivätyön, luotettavan palkanmaksun sekä mahdollisuuden työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi

Louhostie 2, 04300 Tuusula