Kokoonpanoasentajia Kesla Oyj:lle Joensuuhun

Työpaikat / Kokoonpanoasentajia Kesla Oyj:lle Joensuuhun

Kokoonpanoasentajia Kesla Oyj:lle Joensuuhun

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Joensuu Teollisuus/tuotanto Kesla Oyj

Etsitkö pidempiaikaista, jopa vakituista työtä? Oletko sinä seuraava ylpeä Keslalainen?

YRITYKSESTÄ

Kesla on metsäteknologian ja materiaalikäsittelyn kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni. Keslan liiketoiminta on keskittynyt kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat ovat traktorivarusteet, puunkorjuulaitteet sekä auto- ja teollisuusnosturit. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa.

Kesla on savuton työpaikka.

Etsimme asiakkaallemme KOKOONPANOASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työ alkaa ensin määräaikaisena työsuhteena, mutta hyvälle tekijälle olisi mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi sisältää monipuolisia materiaalinkäsittelylaitteiden osakokonaisuuksien kokoonpano- ja asennustöitä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää sorminäppäryyttä, hyvää hahmotuskykyä ja käsityökalujen käytön hallintaa. Asennukset tehdään tiimityönä, joten hyvä huumorintaju ja sosiaalinen luonne ovat tärkeitä ominaisuuksia.

Työvuoromalli: 2-vuorotyövalmius

Kauttamme saat: Mahdollisuuden työllistyä viihtyisään työympäristöön, jossa pääset kehittämään taitojasi ja pääset haastamaan itseäsi. Kauttamme saat kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti ja tarjolla pitkäaikainen työpaikka.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi