Myyjä, Alepa Jupperi, Espoo, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjä, Alepa Jupperi, Espoo, HOK-Elanto

Myyjä, Alepa Jupperi, Espoo, HOK-Elanto

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät HOK-Elanto

Alepa on liikkeiltään nopea naapuri, joka tervehtii ja juttelee. Tämä pääkaupunkiseudulla toimiva pienmyymäläketju tarjoaa asiakkailleen laajat korttelitoiveilla höystetyt valikoimat.

Lähde avaamaan Helyn ja Villen kanssa uutta Alepaa idylliseen Jupperiin Espooseen! Jos ehdotus kuulostaa mielestäsi hyvältä, voisiko uusi ja upea Alepa Jupperi olla sinun työpaikkasi tammikuun 2022 alusta alkaen? Ennen avausta myymälä pitää saada priimakuntoon asiakkaille, joten työsuhteesi alkaisi joulukuun 2021 alkupuolella. Nyt on hieno tilaisuus lähteä kirjoittamaan uutta tarinaa Jupperiin.

Työporukkamme tukee ja auttaa toisiaan ja palvelee asiakkaat iloisella mielellä aamusta iltaan. Työtä riittää, mutta hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Tykkäät tehdä töitä ihmisten parissa ja saat nopeilla kohtaamisillakin asiakkaalle aikaan tutun naapurikaupan tunteen. Työtä tehdään meillä aina pieni pilke silmäkulmassa hyvää tiimihenkeä unohtamatta.

Uudessa myymälässä tulee olemaan valmistuessaan mm. pikakassat, runsas ja tuore paistopiste, tuoremehupiste sekä Kaffekulma. Avoinna olemme arkisin ja lauantaisin 6:30-23:00, sunnuntaisin klo 9-23.

Me kaivataan sinulta ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Töissä ei meillä ikinä olla yksin vaan aina työkaverin kanssa. Olet kiva työkaveri ja asiakkaiden kanssa jutustelu ja ongelmien ratkominen tulee sinulta luonnostaan. Asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö kuuluvat jokapäiväisiin työtehtäviin kaikilla. Jos et vielä näitä kaikkia osaa, niin me kyllä opetetaan.

Emme odota, että olisit yli-ihminen, joka osaa tai oppii kaiken heti, vaan kaipaamme tiimiimme reippaita, toisiaan tukevia, rohkeita ratkaisijoita, jotka palvelevat asiakkaamme iloisella mielellä ja oma persoona pelissä joka päivä. Työtä riittää, mutta hymy ei hyydy kiireenkään keskellä.

Jos tykkäät tehdä töitä ihmisten parissa, asiakkaiden kanssa jutustelu ja ongelmien ratkominen tulee sinulta luonnostaan, sekä saat nopeilla kohtaamisillakin asiakkaalle aikaan hyvän fiiliksen ja olet lisäksi vielä kiva työkaveri, niin hae meidän tiimiin!

Myymäläpäällikkö Hely, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut ovat mainiossa paketissa myös mukana. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Hae heti, jos tunnistat itsesi tekstistä!

Oletko Sinä yksi meistä? Haemme porukkaamme 18 vuotta täyttäneen myyjän 30h/vko sopimuksella.

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 30h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Jupperintulli 2, 02730 Espoo