Huoltoteknikko Mobidiag Oy:lle

Työpaikat / Huoltoteknikko Mobidiag Oy:lle

Huoltoteknikko Mobidiag Oy:lle

Hakuaika päättyy 02.12.2021

Espoo Helsinki Vantaa Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto Mobidiag Oy

Etsimme huoltoteknikkoa rekrytointitoimeksiantona toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakkaallemme Mobidiag Oy:lle tuotantolaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviin Espooseen.

Huoltoteknikkona vastaat osaltasi modernien lääkinnällisten tuotantolaitteiden monipuolisista huolto-, kunnossapito- sekä viankorjaustehtävistä. Tehtävä sisältää huoltotoimenpiteitä niin mekaniikan, sähköalan kuin automaation osa-alueilta. Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta hakijalta odotetaan valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä tulevaisuudessa.

Toivomme hakijalta

  • Kokemusta laitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävistä
  • Sähköalan ammattihenkilön pätevyyttä
  • Sujuvaa suomen kielen ja vähintään tyydyttävää englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen lääkinnällisten ja IVD -laitteiden huoltotöistä.

Tehtävään soveltuu henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta monipuolisista huolto- ja kunnossapitotöistä sekä omaa itseohjautuvan ja ongelmanratkaisuhakuisen työskentelytavan. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja hyvä asenne työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltoteknikon tehtävän nopeasti kasvavassa huipputeknologiaa valmistavassa yrityksessä. Tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi sekä vaikuttaa uuden toiminnan kehittämiseen yhteistyössä ammattitaitoisen huoltotiimin kanssa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Atte Murto-Koivisto, joko sähköpostitse atte.murto-koivisto@barona.fi tai puhelimitse 044 3470316 arkisin klo 12-15.