Vesilaitoshuoltaja Beneq Oy:lle

Työpaikat / Vesilaitoshuoltaja Beneq Oy:lle

Vesilaitoshuoltaja Beneq Oy:lle

Hakuaika päättyy 02.12.2021

Espoo Vantaa Helsinki Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Beneq Oy

Etsimme arvostetulle asiakkaallemme Beneq Oy:lle vesilaitoshuoltajaa tuotantolaitoksen puhdasvesilaitoksen huolto- ja kunnossapitotöihin päivätyöhön Espoon Olarinluomaan.

Vesilaitoshuoltajana vastaat osaltasi tuotantolaitoksen puhdasvesilaitoksen sujuvasta toiminnasta. Tehtäviisi sisältyy esimerkiksi kiinteistön ja vesilaitoksen laitteiston huolto- ja kunnossapitotöitä, tuotannon kemikaalien esivalmistusta sekä kemikaalien kuljettamista trukilla tuotannon käyttöön.

Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta tehtävässä on erinomainen mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta laitteiden tai kiinteistöjen huoltotehtävistä (esim. LVI-asennus)
  • Hyvää suomen kielen osaamista

Tehtävään soveltuu uransa alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja tai jo urallaan kokenut rautainen ammattilainen. Tärkeintä kuitenkin on hyvä ja motivoitunut asenne työntekoa kohtaan.

Huom! Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme negatiivista huumetestitulosta ennen työsuhteen alkamista.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi kunnossapitotehtävissä huipputeknologian parissa.

Kiinnostuitko paikasta? Mahtavaa! Jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmän kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana. Ensimmäisen kierroksen haastattelut suoritetaan videohaastatteluna.

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin kello 13 - 15 Atte Murto-Koivisto, 044 3470316, atte.murto-koivisto@barona.fi.