Teollisuussiivooja Joensuuhun

Työpaikat / Teollisuussiivooja Joensuuhun

Teollisuussiivooja Joensuuhun

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Joensuu Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Etsitkö viikonlopputöitä? Kaipaatko lisätuloja esimerkiksi opintojen ohelle? Etsimme teollisuussiivoojaa Joensuuhun!

Haemme asiakkaalle TEOLLISUUSSIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen alustavasti keväälle 2022 asti.

Työtehtävä: Tehtävänäsi on teollisuuslaitoksen siivous, tuotantojätteiden ja roskien poisto tuotantoalueilta sekä muu mekaaninen kunnossapito. Olet osa teollisuussiivoustiimiä, johon kuuluu sekä Baronalaisia, että asiakasyrityksen omaa väkeä. Työ on fyysistä ja tekevää työtä.

Erikoistaidot: Sinulta vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Sinulta toivotaan: Olet fyysisestä työstä pitävä, järjestelmällinen ja huolellinen tekijä. Sinut perehdytetään tehtävään, joten et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä. Sinulla on hyvä suomenkielentaito.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työvuoromalli: Työvuorot sijoittuvat LA-MA aamuille klo 06-14. Työvuorojen määrä on keskimäärin 1-3 / viikko. Työ on säännöllistä, tiimin jäsenten kesken työvuorojen vaihtaminen mahdollista.

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES, 11,67€/h + lisät.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi